Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Big_Boss #295 üzenetére
Azt nem tudom, hogy össze kell e gyűjteni mindent. Én csak azt néztem meg, hogy nincs missable trophy. Gondoltam majd ha valami kimarad, akkor utólag megkeresgetem őket.
Arra gondoltam, hogy vannak táborok, amiket fel lehet gyújtani. És féltem tőle, hogy felgyújtás előtt ottmaradt egy mongol tekercs például. De elvileg nem okozhat problémát ez a platina szempontjából. Pontosabban nem tudom, hogy milyen trófeák vannak. Csak, hogy nincs missable.
Jobban nem mertem utána olvasni mert nem akarok spoilerbe futni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Big_Boss #292 üzenetére
Na az aztán fontos. Néztem én is, de mivel nincs missable trophy, gyűjtögetni való, ezért egyáltalán nem tartottam fontosnak. És nem is néz ki túl jól.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia