- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
liksoft #1492 üzenetére
Köszönöm válaszod! Hát ez tényleg türelmes embereknek való...
Már értem, a visszaállítás külső cégnél miért kerül nagyon sokba.....
Péntek óta ezzel szórakozom szabadidőmben (mondjuk megéri, mert jönnek ám visszanyert adatok). Csak hogy a visszanyerés után jön a fekete leves: Olvasható a fájl, ugyan az mint az előbbi procedúrával, előbbi vélt partícióról mentett adat, stb, stb?
"végig kell esetleg nézni, melyik adja a legjobb találatot" : Én ezt csak úgy tudom végignézni, ha átmásolom egy külső HDD-re az összes találatot, majd kipróbálom hogy megnyitható-e a fájl, vagy összehasonlítom (pl. TC fájl összehasonlítás) egy korábbi GetDataBack mentéssell.... Persze a külső HDD kapacitása végesEsetleg nincs jobb módszer a fájlok + könyvtárak összehasonlítására mint a TC egyenkénti fájl összehasonlítás? Mert ha lehetne komplett könyvtártartalamat, akkor egyezés esetén a dublikációt el lehet dobni, ami meg különböző, ott kell keresgélni melyik a jó!
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagy bajt csináltam, kérem aki tud segítsen!
Otthoni PC-ben van
* egy 128GB SSD (C:\) és
* egy 1TB HDD (D.\ és E:\ -re partícionálva, de a partíció méretekre nem emlékszem).
C:\-n van a win7 rendszerem és minden fontos mentéseimet az E:\-re készítettem (10 évre visszamenőleg képek, dokumentumok, jelszavak, driverek, stb., stb) és a C:\-ről készült Norton Ghost mentéseimet.
Úgy döntöttem az E:\-n lévő Ghost-ból visszaállítom a C:\-t (rendszert), de valamit elszúrtam, mert felülírta a HDD-t, így a C:\-n maradt minden eredetiben, de a HDD-re ráírta a 2011.03.15-i rendszer Ghost mentésemet, eltüntetve róla az E:\ számomra nagyon fontos partíciót. Tehát E:\ nics csak egy db D:\Most így nézek ki, TC szerint:
Érdekes az, hogy azt a !Ghost könyvtárat ami eredetileg E:\-n volt és amiből a visszaállítást végeztem, átdátumozva meghagyta, de a D:\-t felülírta a régi C:\ fájlaival.
Szóval eltünt a számomra fontos E:\ teljes tartalma helyette csak a HDD látszik egyben.Kérdéseim:
* Orvoslásra a GetDataBack a legmegfelelőbb program?
* Ha igen, akkor az indító opciók közül, mit válasszak?
Első lehetőség nem jött be, ő csak a felülírt HDD jelenlegi fájlait látja.Tudtok segíteni? Nagyon fontos lenne minden tanács!
-
VGYke
addikt
válasz
liksoft #1272 üzenetére
Köszönöm válaszod! Első indítás után tényleg nem láttam az eszközt. Ennek vagy az volt az oka, hogy telepítés után (bár nem kéri) újra kell indítani a PC-t, vagy az, hogy Vista és Win7 alatt hiába rendszergazda fiókból indítom a programot, jobb egérgomb és ott indítás rendszergazdaként kell indítani. Lényeg hogy elindult és lementettem mindent, ami kell!
Nem is tudtam hogy a Picasa-hoz java kell és regisztrált tagság (elvileg úgy van beállítva, hogy a link birtokában bárki megnézheti). De a java tényleg hülyeség, kösz hogy szóltál, nézek valami másik ingyenes tárhelyet.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Elnézést a nem visszaolvasásért, de egyrészt megpróbáltam, másrészt SOS
Az itt leírtak a problémám.
Időközben beszereztem a GetDataBack programot. Első körben az a bajom, hogy a prg nem látja ezt a HDD-t (nincs betűjele)
Kérlek segítsetek, hogyan induljak neki az adatvisszaállításnak, lépésről lépésre.
Zéró az ismeretem és a tapasztalatom ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest