Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
Legfőképpen dokumentumokat, régi képeket, ehhez hasonló. Nekem bármilyen kicsi eredmény is jó lenne, mind régi, szép emlék, szóval pár dolog is már jó lenne.
Tehát akkor a kérdésem: ha FAT-ot formáztam le, utána NTFS-t raktam rá, akkor milyen GDB-t vagy más programot futtassak le rajta? FAT-ra, vagy NTFS-re valót? Köszönöm!
Az adatmentés topicba is beleírom! -
<MZ/X>
őstag
Elnézést, hogy floodolok, de lenne még egy kérdésem: hogyha FAT vinyó volt, azt formáztam, most NTFS akkor melyik verziót szedjem le? Köszönöm!
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egy nagyon régi, 5-éves, 10Gb-os azt hiszem FAT vinyóra rá lett telepítve egy teljesen új NTFS xp. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a legegyszerűbben visszanyerni róla az adatokat, illetve a mostani adatok fognak-e sérülni? És hogy muszály-e egy másik géphez csatlakoztatni-e? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest