Új hozzászólás Aktív témák
-
vecante
csendes tag
Sziasztok!
Megmondom őszintén, hogy nem értek ezekhez a dolgokhoz, azért kérem a segítségeteket.A gépem rosszul működött, nem volt kompatibilis ezzel, meg azzal. egy "hozzáértő" azt mondta, hogy az lehet a baj, hogy nem elsődleges a partíció és ha újratelepítem a win7-et akkor tegyem azt a meghajtót elsődlegesre. én így tettem. 3 részre volt osztva a vinyóm. egy 50 GB a win7-nek, egy 50 GB progiknak és egy 400 GB a saját dolgaimnak. A 400 GB-ból kb.80 GB adatom ott van, de amikor a win-t újratelepítettem az 50 GB-ra akkor volt egy felesleges 7MB, amit naivan nem tudtam mire vélni és kitöröltem. ezáltal az elsődleges particióm lett a 400 GB.
Próbálkoztam már azzal, hogy átnevezem a meghajtót, hátha látni fogja és vissza adja az adataimat, de semmi. formázni akar mindenféleképpen én meg azt nem akarok. aztán megpróbáltam a recuvát, de nem engedi a visszaállítást, mert a "boot szektorban nem található" .
a partícióba NTFS helyett RAW-ot ír ki, nekem azt mondták, hogy ez csak egy meghibásodás és nehogy formázzam. de akkor hogyan állítsam vissza az adataimat? én nem szoktam kiirni lemezre a cuccaimat és az elmult 10 évem ott van.
ha tudtok légyszi segítsetek. hogyan tudnám ezt én magam megcsinálni? formázzam, vagy ne formázzam? anélkül vissza lehet állítani a boot szektorba? ugye nem? akkor most hogyan tovább?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest