- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy hol van leírva a Get Data Back program részletes használata lehetőleg magyar nyelven?
Olyasmi is érdekelne, mint pl. hogy az „Options” menüben a „Recovery” fülön pontosan mit jelentenek egyes beállítási lehetőségek?
Pl. hogyan lehet beállítani, hogy a véletlenül, de szabályos fájltörléssel letörölt fájlok visszaállítása is lehetővé váljon?
(Nekem még a 4.25-ös Get Data Back progim van.)Köszönettel várom a válaszotok.
-
peter889
őstag
válasz
sonajsutif #1184 üzenetére
Szia! Látom senki nem válaszol. Amúgy nem értek hozzá, de talán Rendszergazdaként kéne belépni a op. rendszerbe, ha eddig nem úgy léptél be.
-
peter889
őstag
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy ajánlottad a GDB-ot, eddig minden OK:
GDB for NTFS 4.00-ásat használom.
Kezdőképernyőn a "3 easy steps"-et választottam.
1. Lépésben megjelenik a problémás winchesterem a listában. Kiválasztottam, majd "Next"-et nyomtam...A 3. lépésben "Directories:" alatt megjelent az "elveszett" drive fájlstruktúrája, szerencsére nem vettem észre hiányzó elemet! Néhány alkönyvtárat próbaként átmásoltam másik meghajtóra és azokkal minden rendben!
Kérdéseim lennének:
- Eddig jól csináltam?
- Hogyan lehet visszaellenőrizni, hogy a visszaállított file-ok valóban hibátlanok? (Túl sok file estén lehetetlen mindent egyenként végignézni, a fileméret pedig nem garancia a belső tartalmára.)
- Op. rendszert (XP) ilyen másolással-visszamásolással működőképesen vissza lehet-e állítani?
- A winchester particionálásához/formázásához melyik programot ajánlanád?Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv:
P -
peter889
őstag
Sziasztok!
A Get Data Back magyarítását, magyar változatát keresem, vagy hozzá valamilyen magyar nyelvű leírást.Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest