- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
liksoft #1574 üzenetére
Szia!
Köszi.
Formázni mindenképpen kellett, a meghajtó máshogy nem volt hozzáférhető, más gépben sem.
Nem tudom hogy ennek mi volt az oka, teljesen hardver hiba gyanús volt, már azon voltam hogy kuka, még utoljára megpróbáltam megformázni hátha azt engedi és majd vissza tudom állítani. Ezt engedte.
Korábban a tulajdoni jogokkal babráltam, mert egyszer régen "elkalibrálódott", csak erre tudtam gondolni hogy ez az oka.Igen, ez nekem is eszembe jutott, sajna már másolás közben, de talán nem baj és a fontos adatok még nem íródtak felül (egy része már megmentve).
Ok, de miért? az adatok fizikailag ugyanott vannak ahol eddig, miért nem lehet csak a FAT táblában újra létrehozni a linket a lemezen fizikailag lévő adathoz? Gondolom meg van az oka, csak érdekelne hogy mi
A baj még hogy nincs adathordozóm amin lenne elég szabad hely a közel 600Gb-nak -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Le kellett formázzam az egyik vinyómat, mert máshogy nem fértem hozzá az adatokhoz windows úratelepítés után. Gyors format volt, tehát elvileg mindennek meg kellene lennie a meghajtón.
A GDB progi scanje végig futott, szerintem megtalált mindent, viszont ahhoz hogy visszanyerjem az adataimat vissza kell másolni a mappákat, ami vinyón belüli másolásnál igen igen lassú folyamat.
Nem létezik olyan program ami egyszerűen visszaállítja a FAT táblát? vagy ez nem lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest