Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
liksoft #1346 üzenetére
Igen, sikerült!
Hát az biztos, hogy ennél nagyobb barom nem lehettem volna, hogy pendrive-ra mentek csak. Pedig MINDÍG legalább 2 helyre mentek ill. a 3-ik hely az amikor egy másik gépre is mentek, hogy 2 fizikai helyen is meglegyen. De most valamiért siettem, nem figyeltem... hát az biztos, hogy szép kis tanulópénz volt!
Még egy kérdésem lenne: ugye az excel fileok elég sok adatot, számot tartalmaznak amiket nem tudok egyenként átnézni. Lehetséges, hogy veszett el belőlük valami? Tehát xy xlsx file-ból mondjuk hiányzik a b12 cella?Nagyon köszönöm a segítségetek!
-
Landon
addikt
válasz
King Unique #1343 üzenetére
Úgy fest vissza hozta őket! Nagyon, nagyon köszönöm a segítséged!
Már kezdtem tépni a hajamat... Lesz vele egy kis munka így is mert a file nevek-et nem tudta visszahozni így ki kell deríteni melyik-melyik de ez már a legkevesebb.
-
Landon
addikt
Iszonyat nagy szarban vagyok, nagyon elkéne a segítség. Egy napon keresztül dolgoztam 30 excel fileon amik egy pendriveon voltak és én hülye állat véletlen letöröltem mind (nem formázással) mert azt hittem elmentettem őket. Van rá mód, hogy visszahozzam őket valahogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest