- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet, hogy a legfrissebb GDB nem látja az előző pillanatban letörölt fájlokat? Törlés óta nem is volt lemezművelet, mivel azonnal kapcsoltam, és nem másoltam rá semmit, mégis hűlt helye a törölt fájloknak, nem mutatja őket.
Múltkor hasonlóba futottam bele, áthelyezés után (egyik meghajtóról a másikra) nem látta az eredeti helyükön a fájlokat, mintha ott se lettek volna, ezt akkor sem értettem.Van ötletetek?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
liksoft #1423 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy ez lehetne a gond, mert a 80-as partíció is csak erre volt használva, ez a néhány fájl volt csak rámentve, jó nagy pst-k, illetve a meghajtó amire mentettem csak szintén pár nagy méretű pst fájlt tartalmazott. Ezeken a meghajtókon nem volt sűrű az adatmozgás, nem hiszem, hogy ez lenne a baj
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem. Volt pár fontos adat (valaki céges levelezése), amit le kellett mentenem egy winyóról, amiről váratlanul eltűnt a partíció. Ezt meg is tettem egy másik winyóra, majd miután ezzel megvoltam, áthelyeztem vissza az eredetire, majd azt a gépből kiszedve sikeresen elejtettem, lyukas a kezem... Azóta csak kattog. Gondoltam sebaj, kis winyó, amire a mentést végeztem arról simán vissza tudom hozni gdb-vel egy másikra, mivel az áthelyezés után nem is használtam már. De nem, a 16gigányi adatból csak 10et lát egy 000062 nevű mappán belül, azt is csak úgy, ha a törölt fájlos profilt használom.
Miért lehet ez? Én azt feltételeztem, hogy egy sima áthelyezés után még gond nélkül helyreállíthatók az adatok, ha azóta nem volt használva a partíció, hiszen törölt fájloknak számítanak, amik biztosan nem lettek felülírva. (legújabb GDB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest