- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bianconeri
csendes tag
válasz
eladohardver #867 üzenetére
8 óra? Nekem nap is eltelt...... De en azt hiszem lassan kezdek belenyugodni, hogy nem latom mar azokat a kepeket, ebookokat, zeneket, filmeket, nyujtott anyagokat....
Igy jartam, maskor okosabb leszek. -
Bianconeri
csendes tag
válasz
Bianconeri #863 üzenetére
Még annyi, hogy nincs fájlrendszer és Unallocated-ként látja.
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
van egy 320Gb-os vinyóm, 3 particióval, C(10gb), D(150gb), E(150gb). Át akartam méretezni a particiókat, nem jott ossze. Fontos adataim vannak az E meghajton. A helyzet most a kovetkezo Lett 2 partico, a C és D osszevonva és a maradék, amin az adatok vannak, viszont ennek ismeretlen a fájlrendszere és ezért nemigen tudok róla adatot lementeni.
A vincseszter elso részét megformáztam, de a hátso, amin adataim vannak nem és ezért nincs is fajlrendszere. Talán egy gyorformázás segitene, igy lenne rajta fajlrendszer es talán le tudnám menteni is...Mit tegyek?
Probálkoztam Active partition recovery-vel, de miután megtalálta a particiot, nem tudom lementeni rola az adatok sehogyan sem, mert pl: a getdatarecovery nem látja(pedig már volt olyan pillanat, konkrétan a particion recovery után, amikor láttam a konyvtárakat).
Szóval hatékony tanács kellene. Előre is köszönöm. Már 1 hete szenvedek vele... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest