- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
liksoft #1550 üzenetére
Érintetlen bizony, nem csináltam vele azóta semmit. Értem, akkor azzal még megpróbálkozok, hátha
Köszönöm!
Amúgy, mint a szakmában jártas, gyakorlati tapasztalat alapján mit mondanál a WD-ről? Meglepődtem, mikor láttam, hogy az én notimban is WD van, és fél év alatt beadta a kulcsot, ennyi hibás szektorral, pedig semmi extrémre nem volt használva. A fórumban is sokaknál olvastam a WD-k ilyen meghibásodásáról. Én eddig egy megbízható márkának tartottam őket, kicsit megcsappant a bizalmam...
Szerk: erre milyen programot ajánlanál? Legjobb az ingyenes, de ha fizetős, az se gond, csak működjön.
-
Peethy
őstag
Korábban a HDD probléma topikba írtam, azóta lefuttattam egy GDB-t, meg is talált nagyon sok adatot (700Gb), sajnos azonban lementés után a képeknél egy "Érvénytelen kép" felirat fogad. A méret megegyezik, a programban megnyitva sem olvasható a kép. Nem csak a képeknél, hanem PDF-től kezdve mindennél ez van.
1, Ez miért lehet? A teljes mappastruktúrát megtalálta, károsodhattak a fájlok?
2, Van valami teendő ezután, vagy inkább hagyjam? Pénzt nem tudok adni az adatmentésért, csak olyan megoldás jöhet szóba, amit én meg tudok csinálni itthon.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest