Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
uaraim önök megint beugrottak a csapdába és láthatólag nem olvassák figyelmesen a ph-t sem :))
ez csak egy kamu tavaly is az volt ez a liebermann kompánia hirdetett már 3.4 es extreme edisön procival laptop-ot is de mind mind csak kamu mit ez itt.
nem tűnt fel a 3.8 ghz senkinek? -
Warlock_42
senior tag
Nem is olyan régen valamelyik fórumon (itt, Prog.hu-n, vagy Hardwired-en) őrült vita volt róla, hogy ez az egész nem-e egy nagy fake. Akinek kedve van keressen rá, én most fáradt vagyok hozzá ;] -
esteban
senior tag
Az egesz egy kommersz cuccokbol osszerakott gep ... itt a forumozok tobbsege meg tudna csinalni joval kevesebb penzert.
2TB elmeletileg 8x250GB HDD ...
IDE x Flash atalakitot is lehet venni olcso penzert. Viszont nem tudom mekkora ezek olvasasi sebessege ???
Egyebirant, ha mar exclusive, akkor miert nem tudnak legalabb egyedi hazat gyartani???
ja es a monitoroknal van egy szamolasi hivba :) az 57'' csak 47'' pl es a tobbi ...
[Szerkesztve] -
Fr4G
aktív tag
Jo, a HDD-s ''bottlenecket'' tenyleg megoldottak, de akkor miert nincs benne PCI Express?
-
artesz
tag
válasz
enzo_ferrari #1 üzenetére
most erre mit mondjak? :(
jó lesz itthonra aknakeresni. -
Goose-T
veterán
válasz
enzo_ferrari #1 üzenetére
Kôkemény...
[L]http://www.go-l.com/news/press_releases/2004/press_maximumpc.htm[/L]
Vinyó helyet 2TB-os flash drive. Kôkemény. Csak az a baj, hogy a flash memóriák élettartama rövidebb jóval a vinyókénál, fôleg ha állandó írás/olvasás megy rajta; én tudomásom szerint. De azé' elfogadnám a cuccot, ha hozzámvágnák. Windows betöltés szinte azonnal... zsír.
[Szerkesztve] -
enzo_ferrari
tag
ez nálam a JÉZUS MÁRIA kategória:
http://www.go-l.com/
Aktív témák
- Asztali PC , i7-4790 , GTX 1650 , 8GB RAM , 120GB SSD , 500 GB HDD
- Asus Rog Gamer PC Ryzen 5700X3D
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest