Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudom, írtad, csak azért írtam le megint, hogy jelezzem, ez a c++ internal error nem az az internal error, amikor a gcc fejlesztőknek sürgős bugreportot kell írni.
Memory leak csak a gcc-ben lehetne, de ennél a régi verziónál ezt kizárom. Leak lehetne még valamelyik külső lib meghívása miatt, akár a debugolás, akár a 4-es sorozat egzotikusabb dolgainak kihasználásánál. Ez megint kizárt. LD-nél sem lehet gond, mert itt a linkelésig el sem jut.
Én alapból kikapcsolom a make.conf-ban a debugot, totál felesleges... Van még az ipv6 kapcsoló, próbáld meg annak ki- és bekapcsolásával is (meg egy xmlrpc is, azt is), hátha... ipv6-tal más jellegű problémáim már adódtak (ruby, ha jól rémlik), a hibának látszólag semmi közük nem volt az ipv6-hoz.
Szerintem rtorrent-hiba, ez a cc-fájl nem is nagy (a 0.8.0-ás verzióban), lazán vinne kellene a gcc-nek.
Jut eszembe, anno a kmailnél volt olyan kiadás, amit ugyanígy nem tudtam lefordítani. Ott valamelyik -r revvel patkolták. Ma is zabál, de legalább lefordul. Ilyenkor várni szoktam, majd csak kijavítják.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest