Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
euse: Azt megtaláltam a dokumentumok között is, hogy mire való a flag, de sokszor fogalmam sincs, hogy az mégis mit csinál meg, hogy kell-e, pl.:
"avahi Add avahi/Zeroconf support
bash-completion Enable bash-completion support"Ezek sajna semmit nem mondanak, így mondjuk valszeg nem is kellenek.

links: Most már kedzem kapisgálni hogyan működnek a flagek, ez egy jó példa volt.
Ezeket a flageket írja hozzá: USE="X gpm jpeg png sdl ssl tiff unicode -directfb -fbcon -javascript -livecd -svga"
Ebből mondjuk a jpeg, png sem igazán kell ha jól gondolom, mivel képeket úgysem jelenit meg, igaz?
Azt meglehet tudni, hogy egy adott csomaghoz milyen flagek rendelhetőek?
Mert ha jól látom ilyenkor csak azokból válogatja össze ami a make.profiles vagy a make.conf-ban szerepel.Net: Valóban elírtam valamit, sorry.
Szimbolikus link a net.lo-ra? Ilyesmi csak a "Creating extra initscripts" résznél szerepelt ha több hálozati csatolom lenne, de nekem csak egy van, így csak net.eth0-át csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Újabb mérföldkő: 2 millió felett a Metal Gear Solid Delta
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest