- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
kerti008
üzenetére
Én a sima wine-t szoktam használni. A mai játékokat elég jól futtatja - sajnos, nekem többnyire régiek vannak.

Kb. egy éve még mentek azok is, most nem. A Cedega szerintem sem éri meg, főleg, hogy tudtommal a Cedega újításai szép lassan ''visszaszivárognak'' a wine-ba is. (Kivéve a licenszes cuccok.)
Nekem a natívok is mennek... A teljes Unreal-sorozatot végigjátszottam (az újak kivételével). A Quake2 is ment. RTCW is.
emerge mvcase - mass renaming case of files. Ez felteszi az shhopt-ot is, de nekem valami miatt nem tette fel belőle az shhopt.h file-t, ami kell az mvcase-nek. Szimplán bemásoltam a targzből a /usr/include-ba, és úgy ment.
Jelszó: fent a sorban Adataim, és az ikonok felett van a jelszó bevitele. Alul a lapon elfogadod az alapelveket, és OK.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- FC26 Nintendo Switch játék
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest