- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #6200 üzenetére
Igazabol nem tudom... azt sem tudom hogy az en hibam-e vagy sem. Nyilvan nem akarok es nem is tudok beleolni rengeteg penzt, hogy opciokent felhuzzam a karaktereket.. Meg most mar latom, hogy jonnek a karakterek akik eleg overpowered szekcioba lettek rakva, es nem is kivankozom elpazarolni az eroforrasokat. Mondjuk az szomoru, hogy a regi karakterek aka. alaptortenet reszei, nem kapnak buffot. Ehelyett n+1 szereplo jon.
Nekem a Try utan sem tetszik, marmint a mostani jatekmechinakban... lehet neki is kellene buff esetleg rerunkor. igy egy kicsivel combosabb Geo Traveller.
-
F34R
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sordoran #6194 üzenetére
Hónapokig készültél a játék legOP-bb karakterére hogy garantáltan megszerezd. Megszerezted hozzá az 5 csillagos fegyverét, majd alápakoltál egy OP csapatot, akik csak azt hivatottak elősegíteni hogy Hu Tao még OP-bb legyen, majd csodálkozol hogy könnyű a játék.
Érzed az ellentmondást?
Persze lehetne minden bossnak 30szor annyi HP-ja, de akkor mi lenne azokkal akik most sem boldogulnak? Vagy legalábbis nehezebben?
Ha plusz rewardot adnának a HC kihívások, akkor megint nem lenne fair a casual játékosokkal, ha meg nem adna semmit, akkor max 2szer mennél neki te is, mert különben nem lenne értelme.Az hogy a Casual réteg felé megy a játék, az eventekből mindig lejön. Bárki megtudja csinálni általában a maxot is, de arra mindenképp figyelnek hogy az igazán értékes reward (Primo), az gyakorlatilag ingyen legyen
Abysshoz. Kecsing elég gyenge 5 csillagos, de pl secondary teambe egy Zhonglival és egy Xinquival megtámogatva igen szépen írtott nekem, meg mostanság a napi teendőket is velük csinálom, hogy legalább az a napi 20 perc amit a játékra szánok, az valamennyire szórakoztató legyen
Hja még valami. OP Ganyu ide vagy oda, meg szuper teamek, de mobilon a napikkap is izzadok...le a kalappal azok előtt akik azon tolják -
törölt tag
válasz
Sordoran #6150 üzenetére
Sordoran
Igen, arra fog menni a Tubby-s újítás.
Szerk.: a letehető tárgyak számát érintő változtatást később részletezik, hogy az pontosan hogyan is fog működni, mert arra nem tértek ki, csak kiemelték, hogy készüléktől függő lesz.F34R
Szintén igen, Honkai-on várható a crossover. Mondhatjuk, hogy annak köszönhetően vettem tudomást a Genshin-ről is, mert egyébként a hírét nem hallottam előtte a cégnek. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #6141 üzenetére
Csak ne alakuljon at sarkannya. #6144 TheSaucyOne
Az Honkaion belul lesz nem? Elkezdtem a jatekot par honapja de par nap alatt le is tettem, annyira nem jott be ez az anime arcade fighting.
#6145 xeonforever
Electro Buff miatt. Es olyan kellene aki folyamatosan adja... pl Beido electro shieldje, vagy Fischl Oz. Nem a szokvanyos Cyro, szoval a nagy Melt sebzest felejtsd el. Physical aprit. Amugy jo lett volna latni milyen lvl szinten vannak. -
xeon forever
addikt
-
törölt tag
válasz
Sordoran #6141 üzenetére
Sordoran
Egyik kedvenc (és elég effektív) battlesuit-om. Emlékszem, mikor először jött be a banner-je, elég nehezen adta meg magát.
Mondjuk a játék már eléggé kifulladósban van nálam és nem valószínű, hogy azt a házon belüli crossover-t megvárom. Na meg ha a közelgő Punishing: Gray Raven beüt, nem kizárt, hogy le is váltom rá.
xeon forever
Diona helyett Rosaria is megfér Eula mellett, ha Beni is a csapatban van. Ha Rozinak meg van nyomva a Crit Rate-je, amiből aztán ha minimálisan is, de profitál Eula. De a lényeg, mint ahogy Sordoran is említette, legyen mellette mégegy Cryo karakter a Cryo Resonance miatt.. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sordoran #6122 üzenetére
Hogy őszinte legyek a karakterek többsége hidegen hagy, csak a seiyuuk érdekelnek. Most sem Eula kell hanem inkább Satou Rina
amúgy sem tudnám a lánykát használni mert nincs fegyverem.
Még kell Toyosaki Aki, meg egy Ono Daisuke a játékba és tényleg megfontolom a zöldhasúak használatát. -
csuzda
aktív tag
válasz
Sordoran #6114 üzenetére
Venti
Tüzes DPS-em nincs sajnos, Diluc jónak tűnik a kiskarim tapasztalatai alapján. Klee nem tetszik, Albedo undorító, Ganyu megvan, Xiao ellenszenves, Hu Tao tetszik. Zhongli megvan, Childe nem kell. Eula tetszeni tetszik, de két DPS-em Razor és Ganyu, nekik a "gyerekük" meg nem kell
Yanfei nagyon kellett volna, de a garantált 5* -os karakteremet egy C1 Zhonglira nem akartam ellőni. Úgyhogy amíg nem érkezik egy általam preferált karakter addig marad a gyűjtögetés
-
-
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #6044 üzenetére
Azta.. sexy tango
.. nah jah ha olyan nehez lesz kihuzni mint az Elegy for the End-et akkor az osszes primod elmegy ra. Nekem is megvan, a Claymore protoval pedig lehetne R2. De lehet csak az inventory-ba marad, mert nem tudom odaadni senkinek. Hogy a pitsaba nalam 7k gyult ossze Zhongli banner nyitas ota.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #6038 üzenetére
2 gepen futtott nalam egyiken csak a world volt, a masikon meg konkretan jatek volt, illetve egy 3. fél kivulröl.
Vegig vittem a sajat daily questeket is most. Volt primo.
Uh ma 80 volt+20. (Hűha).
Sztem bug. Mint az is bug coopban amikor joinolsz sokszor a masik fejen landolsz. XD -
F34R
nagyúr
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #6000 üzenetére
Kb ha az elejen elkapnak akkor 3 percig zabalja az aramot a gepem, en meg nezem ahogy masok szaladgalnak...
Egy 250 wattos kartyanal nem mindegy mar.
Es meg a kriptosokat csesztetik, hogy...
LEgalabb legyen ertelme ha mar szorakozas.
Lenne negyobb map, 3 kör es akit elkapnak az legyen a fogo... De ez! Meg az oviban is erdkesebb szabalyokat talatunk ki.
Pl ha Pistike elkapja Sarikat akkor megmutatja a nunijat. XD -
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #5918 üzenetére
Akkor nem csak Mihoyoe. Igy viszont a konzol mint alternativa is felejtos nalam.
Meg 1x eleg eros lenne nekikezdeni. Bar annyiban masabb lenne, hogy nem kovetnek el ennyi hibat.
Nah de nem akarok tobb honapnyi jatekidot a kukaba vetni sem.#5919 KaitouP
Aterzem ezt az instabilitast.Bar en mar megszoktam, teny hogy a fluid sokkal jobb.
Nah de miert kell Magas arnyek, ha amugy nem reszeletes a felbontas?
Motion Blur is egy olyan dolog, hogy Meeehh... -
xeon forever
addikt
-
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran #5844 üzenetére
Sordoran és wandor0930:
Köszi, így már kezdem érteni a dolgot.Kár, hogy őket kemény content-re nem éri meg vinni együtt. Mondjuk a mély spiral abyss-tól még igencsak messze vagyok, a 3-3-at csináltam meg eddig Xiangling miatt nemrég, de tovább még nem mentem.
Esetleg még arra a nyavalyás electro vs. physical-ra ötlet? Ha Keqing lényege pont az, hogy Hu Tao-hoz hasonlóan electros lesz a fegyvere, és mindenkit lilán csapkod, akkor miért akarnám úgy eleve bármikor physical-ra építeni?
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #5824 üzenetére
Nekem majdnem megy a 7.500 (Expert; 300min; +200%HP)
Az a vicces, hogy tök mindegy mit veszek ki, az eredmény ugyan az.
Első körben a slime-ok és hilichurlok, egy Venti Ganyu Burst kombóval simán lemennek.
A kristályok közül, használom az eső csinálót az kb a legjobb buff bármely Cryo DPS-nek.
Második kör is hasonló bár ott a jobboldali geo shamachurl kimarad, szóval vele egy kicsit szórakozni kell, de ez is lényegében sima liba.
A harmadik kőr ami necces.
Venti kell. hogy az első két kőr gyorsan meglegyen.
Ha van Zhongi, akkor közel 100.000-et sebzek egy charged lövéssel. Ezzel a kalapácsos mondhatni megvan. Bár ő talán helyettesíthető Ninguang-al, vagy Noellel, vagy bárkivel aki tud pajzsolni. (Már ha elég erős az pajzs.)
A Pyro lövésszekkel már van némi gondom.A Terv. Ganyuval kirohanok. Burst! Az eső elintézi. - Lemegy az energiám, nincs eső.
S én hülye, vagy 100 gyógykaját megettem a számtalan próbálkozás közepette. Próbáltam azt, hogy lejebb veszem az ellenfél sebzését, de az eszem be nem jutott volna, hogy a pajzson kívüli energia csökkentést levegyem.Hát le kellett írnom, hogy erre rájöjjek.
Ennek hiányában a B Terv az volt, hogy Xinqiu a csapatba, az ő Burst-jével majd elintézem őket. - A célpont oly távol hogy az íjjászaim Normál lövéseinek fele mellé megy.
Az egyiket ezzel még elintézem, de a másik már köszöni szépen, jól van.
A feleslegesen szenvedett B terv után a C terv az lenne, ha meglenne Tortelini, vele tán sima liba lenne.
Majd megpróbálom a D tervet, miszerint kiszedem azt a fránya energia csökkentést, hátha... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #5824 üzenetére
Figyelj a kristályaidra vagy köveidre vagy mik akarnak azok lenni! Vannak elég durva buffok ami ganyunak rohadt jól jön, nekem 60-70 ezer sebzést ad le egy charged shottal összesen! A végén engem is megszopattak a lövészek, a taktikám végül az lett, hogy őrájuk fókuszálok először miközben dodge-olom a kalapácsos electro fatui kiszámítható és lassú ütéseit. Kellett egy 3-4 próbálkozás hozzá, mert van hogy random szinte azonnal felrakják a pajzsot és a cryo nem sokat tesz ellene olyankor. Zhonglim pajzsa pedig nem olyan erős még hogy tankoljon 10 ezer sebzést pár másodpercenként a villámoktól amíg lefröcskölöm őket hydroval.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #5798 üzenetére
Support Zhongli-nak ez fantasztikus, főleg ha van mellette a partiban még egy noblesse használó is. Én viszont fizikai sebzésre építem ki az abyss miatt. Úgyhogy Pale Flame szettet fogom összefarmolni neki ami most neki a legjobb (főleg Crescent Pike-kal amihez remélem kapok még 2 prototípust az elkövetkezendő pár hétben/hónapban
). Ezzel egyben farmolom a Millelith szettet is, jól jöhet fischl-nek vagy talááán Albedonak is, vagy ha Ganyu mellé rakom supportnak zhonglit akkor lesz erős support artifactom is.
Mellé a csapatban amúgy Diona + Beidou-t gondoltam (superconduct AOE-ben, fischl-el nehezebb több targetet superconductolni) mivel régen mainem volt így lvl 80-as, nem kell további nyersanyagot ölnöm bele (egy jó noblesse szett kivételével). Mellette még Albedo van a geo rezonancia miatt, meg a jó kis +14k sebzés / 2 másodperc miatt
Nagyon elégedett vagyok ezzel a felállással, még azzal fogok kísérletezni, hogy talán a superconduct helyett jobb-e esetleg Bennett + Mona kombó az ATK + DMG buff miatt.
-
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sordoran #5739 üzenetére
Nekem legelőször nem írta ki a játék hogy mit kell csinálni a jeges pajzsával szóval megszórtam pár tüzes nyíllal.
De ja, elég egyszerű legyűrni, még az Electronál is pedig az sem egy nagy eresztés. Lehet a melegítőt nem kapcsolom be legközelebb hogy fair legyen a küzdelem
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #5700 üzenetére
Na pont ez volt nekem a bajom, hogy én is sokat sims-eztem, de csak az építgetés miatt, onnantól, hogy elkezdődött a játék, nekem véget ért.
És ha építeni akarok, meg lakberendezni, akkor inkább azt veszem elő, mert arra nyilván az jobb és még az időmet sem veszi el, hogy kiüssek 250 fát, hogy lekraftoljak egy sámlit.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sordoran #5577 üzenetére
Azt animációnak hívják nem modellnek
A karaktermodell az konkrétan a karakter alakja, ruhái, arca, teste, stb... A színek az a textúra. Az animáció az pedig a karaktermodell mozgása. Most nem animációról beszélünk, hanem karaktermodellről. Shiro azt állította, hogy gyakorlatilag csak egy reskin Rosaria, én meg azt mondom hogy nem
Maga a teste is más a két karakternek ahogy slimG csodálatosan leírta, tehát ebből adódóan a ruha modell sem lehet ugyanaz. Aztán még egy csomó dolog van amiben különböznek (az accessory modellek). Reskin azt jelentené, hogy csak a textúrát cserélnék le, de egyértelműen nem az a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged