Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan_m
csendes tag
HI!
Na ugy dötöttem,hogy kedden visszavitetem haverral a cuccot, mert már nagyon idegesít ez a zúgás + a távirányitó. Ha nem fogadják el a reklamációmat biztos,hogy megyek a fogyasztóvédelemhez,nem hagyon annyiban. Sok ismerőst megkérdztem azt mondták,hogy a cuccnak ennyi pénzért tök süketnek kéne lenni ha nincs rákapcsolva semmi, ez pedig sziszeg. Dvd -hez használom a cuccot, szerintem számítógéphez iszonyatosan nagy.( a mélynyomó a térdemig ér,ha mellé teszem 190 cm vagyok)
Na kedden viszem vissza, beszámolok a fejleményekről, a mélyről nem tudok beszámolni, mert olyan pipa vagyok,hogy nem is figyeltem, viszont azt érszrevettem,hogy barom hangosan szól, ha odacsavarok neki.
A többit, ha már tudok valamit megírom, mert most haza kell mennem és az összes madzagot amit eldugdostam a parketta szegő alá ki kell szedni, mert csak teljes tartozákaival veszik vissza. Felajánlottam nekik,hogy veszek 50 méter hangfalkábelt csak ne kelljen kiszedni azt amit majd egy napig rejtettem el
Na akkor majd,ha lesz valami megírom!
Hi
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest