Hirdetés
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
NerV
tag
hmm.... igazad van!!! a merevítőléc jó ötlednek tűnik és egyszerű
új hátlap építéséhez, illetve annak teljes feluleti bevonásához szét kéne szedni az egész elektronikát és a csatikat is, ahhoz inkább nem nyúlnék, de a merevítő jó lesz
kösz az ötletet, ha megvan megírom milyen lett. egyelőre nem sok időm van barkácsolni, 21,22 és 23.-án vizsga, így eléggé le vagyok kötve
-
NerV
tag
Azóta sikerült lokalizálnom az idegesítő hang forrását => rezonál az egész hátlap!!!

ez mindenkinél így van? vagy én fogtam ki egy hibás darabot, tehát vigyem vissza a cuccost?
kínálkozik egy kézenfekvő megoldás: 2 db nadrágszíjjal körbekötni a ládát jó szorosan
esztétikailag nem egy élmény, de a hangon rengeteget dob
gondoltam arra is, hogy fúrok rá még vagy nyolc lukat és több csavarral fogatom fel, de mivel a hátlap közepe az, ami igazán rezeg, ez nem sok eredménnyel kecsegtet
vagy ha talán a hátlap alá vmi rugalmas alátétet tennék az vajon segítene?
van ezzel vmi kapcsolatban vmi ötletetek? -
NerV
tag
Hello mindenkinek!
hatalmas lelkesedéssel olvastam a topicot, és a visszajelzéseiteken felbuzdulva egyből nekiláttam én is megberhelni a ládikót. mivel nem fütyült soha, én csak mutter vattáját tömködtem a fekete dobozkába, annyit, hogy csavarok nélkül nem is lehetett teljesen visszanyomni
várakozásaim nagyok voltak, nem úgy az eredmény!
nem tünt el teljesen a zörgés, adott frekvenciáknál meg emelkedettebb hangerőn még mindig uazt a zajt hallom mint korábban, csak kevésbé (vagy netán ti is?!),
mi lehet a baj?
Pls segítsetek, mivel magam balfék vagyok ehhez.
pár kérdés:
1.minek oda az a fekete doboz? mert szerintem továbbra is az rezonál, vagy a felette lévő áramkörök (bár lényegesen kevésbé), de nem lehetne egyszerűen ''kiiktatni''?
lehet másnak evidens, de én csak azt látom, hogy a hátlap felső részén lévő cumók sincsenek becsomagolva, akkor a csatik miért???
2. lehet a vatta nem jó? azt nem hiszem, h kevés lenne, de általános vattát használtam, 75%pamut, 25%viszkóz
Mindenestre
a topic indítójának és a többi kreatív arcnak is!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Monitorkalibráló eszközök
- Arc Raiders
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- HP 450 G10 / i5-1334U
- ASUS RTX 2080 TURBO
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a topic indítójának és a többi kreatív arcnak is!!!