Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Már jó pár napja hallok a bal első frontomból kisebb recsegő hangot és szétkaptam hamar. Hasonló volt a hangja mint amikor a lengőszál megsérül vagy hozzáér valamihez és egyből azon állítottam egy kicsit és láss csodát megszűnt a recsegés. Közben más is szemet szúrt, méghozzá a csillapítás , ami gyárilag benne van. Hát mit ne mondjak, aminek a két szélső falon kellene lennie az szépen lent van az aljában összegyűrődve, persze gyárilag nem ragasztották fel. Azt hiszem hétvégén meg is nézem mit lehet vele kezdeni és jól feltuningolom és megcsinálom!

Hirtelen ezt akartam leírni, hátha másnak sem áll úgy a lengöszál és furcsa recsegést hall, hát ez a pici baja, kicsit igazítani kell rajta. A tuningról meg persze beszámolok és persze megvizsgálom a többi hangfalat is ahogy kell!!
Jahh mégvalami, hát elég gyengusz kábelkezdemények vannak a hangfalakon belül, szóval ha már egyszer kívülről megkapja a frankó kábelt akkor belülről miért ne, szóval csere lesz az is!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Padavan firmware
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)