Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Köszi a válaszokat! már megis vettem a geniust bár majd megbolondúltam mire sikerűlt hazacipelnem(egyedűl!)! Tényleg gyönynyörűen szól! A tuninngolásáról meg még el sem gondolkoztam ez úgyszól jól ahogy van! Bár ha kicsit vájtfülűbb lennék! vagy csak lehet, hogy nekem már jól összeragasztották a csíkszeműek a cuccost? Na mind1 sokat segítettetek köszi!
-
He-Nike
aktív tag
Helló! Bizonyára ti is láttátok a Mistral-ba Genius SW-5.1 Home Theater illetve a Gembird WCS-MT 5.1-es hangfalakat. Mindkettő 20Ropi körűl van, de nem nagyon tudok dönteni a kettő közt. Talán a Gembird egy kicsit pofássabb, de a geniusnak van távirányítója és 5W-al erössebb a mélynyomója, de a kis hangszórók erőssebbek(asszem).Bár nem ártana őket meghallgatni.Vagy esteleg tudtok ajánlani ilyen árfekvésben valami jobbat? Azt hallottam az Ozaki is egész jó bár semmit nem tudok még a márkáról!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Elite: Dangerous
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest