- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
A dlss-nek és a framegen--nek pont az új, nagy gépigényű játékoknál van értelme.
A régebbi és/vagy indie játékok röhögve elfutnak egy 1060-os kártyán is, de egy csomó esetben akár integrált gpu-n is. Szóval ha ilyenekkel játszol, akkor nem a dlss-nek nincs értelme, hanem egyáltalán egy új generációs videókártya vásárlásának sem.
-
cucka
addikt
válasz
Dilikutya #95 üzenetére
Persze, nekem se élet-halál kérdése, hogy a legújabb hardverem legyen, és nem is szoktam a legújabb játékokkal játszani.
De most pont lesz pár megjelenés, ami nagyon érdekel, szóval ennek kapcsán merült fel, hogy jó lenne lecserélni a 4 éves 1660ti-t. Szóval innen nézve tökmindegy, hogy mennyivel olcsóbb lehetne a 4060-as kártya, mert ennyibe kerül.
(Bár ki tudja, mondjuk egy Starfield nagyon igéretesnek tűnik, de senki se tud semmit a gépigényéről. Meg ugye Bethesda termék, lehet, hogy az év játéka lesz, és az is lehet, hogy egy rakás szar, belőlük bármelyik esetet kinézem)
-
cucka
addikt
válasz
Dilikutya #69 üzenetére
A kenyeret is árulhatnák olcsóbban. Meg az A6-os Audikat is árulhatnák A4-es néven, olcsóbban.
Nekem egy 1660ti kártyám van, amit szép lassan időszerű lenne cserélni. Nincs vele semmi baj, nem vagyok über gamer, de a köv. pár hónapban lesz pár játékmegjelenés, ami nagyon érdekel.
Szóval ha új kártyát akarok, garanciával, akkor mit vegyek? Sokat nem költenék rá, tápot nem akarok cserélni, fontos a halk működés, így ez a 4060 egy jó választásnak tűnik.
És hát hiába mondom a boltnak, hogy szerintem ez a kártya olcsóbb kéne legyen, attól még nem fogják olcsóbban ideadni.
De persze vehetek AMD kártyát is, de azzal se vagyok kinn a vízből, nem fogok értelmes összeget spórolni. Ugyanennyi pénzért raszterizációban nyerek pár %-ot, viszont nem lesz dlss-em meg frame generation-öm.
Vagy léphetnék feljebb, hogy "jövőálló" legyek, de a következő szint teljesítményben az másfélszer-kétszer több pénz, ennyit nem akarok játékra költeni.Szóval ezért fasság ezen filózni. Igen, ha olcsóbb lenne akkor jobban megérné. Ezt mindenre el lehet mondani. De aki videókártyát szeretne venni, az pont kenheti a hajára ezt a gondolatmenetet, mert nem lesz tőle olcsóbb.
Nekem se tetszik, hogy az nvidia jól lehúzza pénzzel a játékosokat. De hát az AMD is jól lehúz pénzzel. Szóval akkor mi a megoldás? Mert akármennyit panaszkodok az interneten, a kártyák nem lesznek olcsóbbak, a 1660ti meg nem fogja jobban vinni az ősszel megjelenő címeket, amik érdekelnek.
-
cucka
addikt
-
cucka
addikt
a 4060-nal se lett volna semmi baj ha 4050 néven kb. 90 ezer forintról indul.
Ha a 4060-as kevesebb pénzbe kerülne, akkor olcsóbb lenne, és jobban megérné megvenni.
Bocs, semmi személyes, csak te vagy kb. a hatszázadik ember akitől ezt a mélyenszántó megfejtést látom.Szerintem nincs semmi baj a 4060-as árával. Az összes videókártya nagyon drága mostanában, nincsenek olcsó belépőmodellek. És még mindig jobb a helyzet, mint pár éve a bányászláz csúcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest