Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Egy elnevezésen megy a "vita".
Te csak azt nevezted hardveresnek, amikor külön kártya számolja a fizikát. Én még azt is, amikor a videokártya a fizika mellett a grafikát is ő állítja elő. Abban azt hiszem egyetértünk, hogy ha a proci számolja a fizikát, akkor az szoftveres.janos666 a hardveres kifejezést kiegészítette azzal, hogy ez a célhardveres rövidítése.
Viszont úgy néz ki, hogy az mondanivalója többi részét nem egyformán értelmeztük... -
tlac
nagyúr
viszont neked nincs igazad
mivel a p45-ös északi hídja 2.0-s pci-e-ket ad, ami elvileg kétszer nagyobb sávszélességet jelent
tehát két kártya esetén, az x16-os foglalatban a p35 és p45-ben is azonos a sávszélesség, míg a p45-ben a 2. pci-e 2.0-ás x8-on megy, ami 4-szer olyan gyors, mint a pci-e 1.x x4
-
tlac
nagyúr
Nincs összekötve a két vga híddal, így CF lapba is megy a két Geforcos felállás. Ez esetben mind a két pci-e port natív sávszéleséggével fog üzemeleni, mert ugye nem CF és nem is SLI kapcsolat
szerintem ez így nem igaz
ha egy p45-ös lapba beleraknál egy kártyát az x8-ba és egyet az x16-ba, akkor szerintem mindkettő x8-on mennenálad azért marad meg a p35-ben az x16, mert azt az északi híd vezérli, míg az x4-et a déli
-
tlac
nagyúr
válasz
janos666 #589 üzenetére
kicsit én is keresgéltem hogyan lehetne ati és nvidia kártyát is vista alatt használni
ahogy írtad a WDDM ezt nem engedi, viszont az XPDM is benne van a vistaban, egyszerre csak az egyik megy
próbáld meg kompatibilis módban felerőltetni az xp-s drivereketmost látom, hogy már ezt te is írtad...
már csak az a remény marad, ha az nvidia kártyából csak fizikai gyosítót lehetne csinálni, tehát vga-ként ne működjön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest