Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
No igen, de én úgy hallottam, hogy az ms a win 7-el már nem fogja támogatni a hibrid technikát, és nem is fog működni. Erre tessék, itt a win 7, a legújabb win 7 meghajtóval, és működik a dolog.
Néhány ponttal valóban kevesebbet hoznak a benchmarkok, ami játékokban alig érezhető, viszont sok energiát takarít meg. Szerintem megéri használni.
Persze, hogy nem tetszik sokaknak, mert mindenki arra számít, hogy az igp még plusz hozzátesz egy kicsit, ehellyett inkább visszafogja. Viszont ha van miből akkor nem gond.
-
antikomcsi
veterán
Akkor nincs mese be kell rakni, hogy megtudjam. Az az igazság, hogy lusta voltam szétszedni ezért bizonytalanra.
A támogatás dolog érdekes kérdés, hisz nekem a win7-el kifogástalanul működik a hibrid sli/power.
Szerintem a 780a és a két g92 lesz az elsődleges akkor, és a g80-at lehet majd befogni.
Na majd meglátjuk.......holnap.
-
antikomcsi
veterán
Ez tiszta sor, a kérdés az, hogy most nincs állítási lehetőség a physx-ben, ha berakok egy külön vga-t külön slotba, és nem kötöm össze sli-híddal, akkor a physx menüben lesz e lehetőség kiválasztani a befogni kívánt kártyát?
Régen volt, most nem találom. És csak azért nem találom e mert a másik vga még a dobozban van, vagy mert már nincs is ilyen rész?
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Hol tudom kiválasztani, hogy melyik gpu-n menjen a physx számolás?
A system toolsban ugye csak annyi van, hogy engedélyezve, vagy letiltva. Az rendben van, hogy bekapcsolom, de hol állítom be, hogy melyik vga dolgozzon neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest