- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
belinho #2866 üzenetére
Ha megvan a PhysX gyorsításra képes hardver, amit támogat a 258.96, akkor nagyon egyszerű az egész.
A Win7-nek driverszűznek kell lennie, tehát ne legyen rajta semmilyen GPU-driver és a PhysX system drivert is le kell szedni. Először rakd fel a kiválasztott Catalyst meghajtót. Ezt indítsd újra addig, amíg azt a driver kéri. Miután fent van a Radeon szoftvere jöhet a GeForce driver. A 258.96 jó lesz. Telepítsd fel és indítsd újra. Utána frissítsd a PhysX System szoftvert a legfrissebbre, asszem az 514-re végződő a legújabb, de a franc se tudja pontosan. Fent van az NV oldalán. Ezt telepítsd majd újraindítás nélkül jöhet a hack, amire a 1.04ff jó lesz. Szimplán indítsd el, patch-eld és jó lesz. Újraindítás után a GPU-Z-nek jeleznie kell a PhysX pipát a Radeon mellett. Ezzel működik a mód.
-
fenergie84
addikt
válasz
belinho #2860 üzenetére
Én is ilyen dilemmába voltam, mondjuk nekem bírja a konfig a plusz kártyát, de mindenféleképp egy tápcsati nélküli kártyát kerestem...
Nekem egy ilyenre esett a választás, mert olcsó volt...valamint kiderült, hogy olyan halk, h még ilyen kártyám nem is volt...
Ami a 9500gt-t illeti, kipróbáltam és szépen lehúzta az 5850 teljesítményét, szóval nem ajánlom...
9800GT felettit keress
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest