Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Inkább ATi, olcsóbb és nem olyan a hangja, mint 1 fop 38-as hűtő
-
telcom
tag
Az még messze van. Talán karácsonyra.
-
telcom
tag
club 3D ATI Radeon 9700PRO 83215 +áfa.
-
klepto
addikt
Esetleg nem tudna valaki árat írni a Radeon zászlóshajójáról? (pl.:Connect3D Radeon 9700 Pro) Már csak az árösszehasonlítás véget :P
-
telcom
tag
Boldog születésnapot Zoltán. :t
-
telcom
tag
Ááá. Nekem itt áll a polcon tízes csomagban. :t
-
Peet
senior tag
Látom senki se szalad rögtön megvenni! :)
-
telcom
tag
Pár hónap múlva úgyis olcsóbb lesz. Most még nagyon új a cucc.
-
Superman
nagyúr
A helyzet az, hogy a Ti 4200 - as 40 ezer HUF körüli és nem 100 fölötti. Na most különbség van az árak között, nem is csekély. Akinek ez kell nem szólom meg, de nehogy azzal jöjjön már nekem valaki, hogy ezt olyan mondja, akinek ez, meg az van. Itt egy csomó embernek jobb gépe van, mint nekem. Aki meg tudja venni magának (vagy megveszik neki a szülei), mert igénye van rá, ám tegye. Én pusztán a jelenségre hívtam fel a figyelmet.
-
Superman
nagyúr
Most nem írom azt, hogy kit érdekel, mert nem neked szól a negatív, vagy pejoratív hangnem, hanem a jelenségnek. Nekem egy Ti 4200 - es GeForce van, de a Magyar PC Magazin szerint már ócskavas. na most 110 és 150 ezer HUF - ért én inkább öltönyt, bőrdzsekit, vagy valami jobb cuccot veszek magamnak, amit lát is valaki és kellemesen érzem magam benne, minthogy egész nap nyomkodjam a hülye gombokat a hülye gamepadon, vagy joystikon, stb. és örüljek, mint majom a farkának, hogy milyen remekül fut a legújabb mészárszékprogram.
Amivel csak azt akarom mondani, hogy a hardverek világában minden izgalomba tud hozni, kivéve a videokártya - biznisz. :( -
Peet
senior tag
az 1000-es az:
GeForce FX 5800 Ultra (500 MHz+), 128 MB ultra fast DDR 2 (1000 MHz+), TV-Out, DVI/VGA, nView, AGP 8X FireWire daughter card (IEEE 1394), 5.1 Sound Card, Games bundle
a 800-as:
GeForce FX 5800 (400MHz+), 128 MB ultra fast DDR 2 (800 MHz+), TV-Out, DVI/VGA, nView AGP 8X, Games bundle -
Peet
senior tag
Most láttam épp egy nagyker árlistáján:
Gainward 3év garival
FX ULTRA/1000 PLUS ''GS'' 128MB
150.000Ft
FX ULTRA/800 PLUS ''GS'' 128MB
110.000Ft
Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged