- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
e-biza
őstag
Off
akkor most lennék ÁVH-s és azoknál a padlást is lesöpörném :)) ahogy a régi idökben :))
On
igaz ami igaz, hogy a magyar embernek nincs pénze szerintem ilyen kártyára, bár attol függ. vannak akiknek a hobbija a gép annak van pénze ilyen kártyára.. ami engem zavar az HyperG hülyeségei :) -
Alan
aktív tag
Nos, a szerverek agyonterheltek, de azért annyit kiderítettem, hogy az nVidia-nak megint nem sikerült.
Elképesztő: az NV35 egy alulhajtott (375/330) R350-et sem tudott legyőzni, csak 3DMark2003-ban, ott is kicsivel - de mivel ezt a tesztet az nVidia oly csúnyán leszólta, ne is vegyük figyelembe :)
Azért az is tény, hogy rengeteget javítottak az NV30-hoz képest, így a verseny a csúcs közelében nagyon kiélezetté vált. Érdekes.
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest