- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoorm
tag
Azért leírom, hátha érdekel valakit!
A probléma úgy oldódott meg, hogy előkapartam a Rivatuner 14.3 New Year Edition-t, és kipróbáltam, hátha... És láss csodát, működik a tuning!
Az alap 425/500 helyett most 480/601-en üzemel, és vígan elmegy a Doom3 800x600 -ban Medium detail-en, sehol egy akadásNem is rossz a Samsung 4ns-os memóriáitól...
Majd egyszer azt is kipróbálom, hol a vége, de egyenlőre így is jó.
A képhez hozzátartozik, hogy Zalman HP80-C + OP1 + Coolermaster réz memóriahűtő figyel a kártyán, tehát vannak még tartalékok
[Szerkesztve] -
stoorm
tag
Hát Drágáim!
Köszi a sok segítséget... -
stoorm
tag
Senki???
*****UP!***** -
stoorm
tag
Kicsit régi ez a topic, hát felújítom
Van egy Inno3D FX5700 non-ultra kártyám, ami alapban 425/500-on fut. Kicsit ''lájtos'' az alap 5700-es beállításokhoz képest (425/550), de legalább olcsó.
Namármost, ha megpróbálom húzni a kártyát (coolbits, rivatuner), hát nem engedi. Lehet, hogy van benne valami lock? (erről még nem hallottam soha)
Valakinek esetleg hasonló tapasztalat, vélemény, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest