- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mOgy3E
csendes tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Tudjátok ''Jobb adni, mint kapni!''
Adjatok BIOSt!)
j/k -
mOgy3E
csendes tag
realaxe: e-bayen van ilyen eladó talán meg kellene kérdezni hátha leszedi neked a biost...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=40161&item=5149553259&rd=1 -
mOgy3E
csendes tag
Hali!
Szal pontosan az a gond vele, hogy nem megy fel rá a driver? Vagy maga bios sincs hozzá müködképes hogy egyáltalán Boot képernyőt kapjál? Szobatársamnak is FX5200ese van abban egy ''PNY'' bios van most, mert az eredeti biossal gondok voltak néhány játékban és kicseréltük és azóta jó bár ezt már irtam... Asszem az ővé Inno3D volt alapból... Ha kell rakok pár linket asszem FXekhez van 1 rakás BIOS a neten! Épp ezen mérgeltem magam GF4ekhez ezerrel kevesebb van...
Hétfőn jövök... benézek... mostanában nem nézegettem kicsit feladtam irtam a Mistralnak is ahonnan vettük majd bemásolom a válaszukat... Elég sablon...
Na csumika,
Mogyi -
Ger|||
aktív tag
sztem keress egy olyan bioszt, amivel szöszmötöl a képernyő, de felismeri. Húzd lejjebb rajta az órajeleket, ez nekem is megoldotta. (lehet, hogy kevés feszültséget vagy rosz jelet kap a ram vagy a gpu. az órajel lehúzása megoldhatja)!
-
realaxe
csendes tag
Hi !
Bocs hogy beleronditok a topicba, de ugyanazokat a koroket futom mint mOgy3E...
En egy FX 5200 vagtam igy haza. Bejartam az ''egesz netet, irtam a fel vilagnak...de semmi. Valoszinuleg 1-1 db ilyen kartyat gyartottak, mint m0gy3E-e meg az enyem.
Ezeket mi vettuk meg es mi is vagtuk haza.....
A kartya : Apollo GeforceFX5200 256Mb !!!
Segitsen vki pleeeeeease! -
mOgy3E
csendes tag
Hali! Amit te küldtél az az Asus volt ha jól emléxem, sajna azzal sem müködött, sőt az teljesen fejreállította a kártyát, pedig vgabiosal kipróbáltam elötte tökéletesen müxött, de utána beleraktam és semmi sőtét képernyő fogadott rebootnál, fogtam szerváltam 1 s3as triot a szomszéd koliból havertól bebootoltam vele és visszaflasheltem 1 ''müködőt''...
Azért köszi a segitséget, már pedig örültem neki hogy sikerült 1 biost küldenem! Innen még 1 darab biost nem kaptam senkitől... Magam boltból szervárltam 1 magamnak egyet meg amit te küldtél, meg net ennyi... -
mOgy3E
csendes tag
Hali!
Képzeld írtam rudinak, aki a http://vganfo.uw.hu oldalt üzemelteti ahol sok hasznos infot van a bios frissítésröl, tuningról, és sikerült elökeritenünk a cseh srác emailjét és irt neki, már válaszolt is neki a skac:
> A srác írt vissza és azokat a kártyákat árulták és már mindet eladták
> javasolom hogy dobd be a PH fórumba hogy ilyen BIOS kellene.
Szal egyelőre ennyi... Kezdem feladni a dolgot(
-
mOgy3E
csendes tag
Köszi a BIOSt, de ezzel már próbáltam, jobban mondva épp ezzel rontottam el az egészet, ha átirom a gyártót akkor sem fog menni... ugyanúgy mint a többivel itt már csak a saját bios segithet, amit persze senkitöl nem tudok beszerezni
KÉREM AKINEK VAN ILYEN KÁRTYÁJA MENTSE LE KÖSZII -
mOgy3E
csendes tag
Van PCIos VGAd is a gépben? Mien kártyád van? Mien progival próbálod flashelni? ELÖTTE MENTSD LE A RÉGI BIOST!!! Esetleg BIOSban VGA Init First vagy ilyesmi legyen AGP... bár ennek lehet nincs köze hozzá...
nvflash progi esetén...
nvflash -a
ezzel lekéred mien nvidia karik vannak a gépedben
nvflash -i [szám]
ezzel az adott sorszámú karit tudod flashelni
üdv, -
Demonic
csendes tag
En ha flashelni akarom a kartyat akkor azt irja ki hogy ''pci bios not present'' ez mitol van es hogy lehetne megoldani?
-
mOgy3E
csendes tag
válasz
mefistofeles #21 üzenetére
Jah jut eszembe végülis vgabios 1.10-el leteszteltem hogy müxik e DOSban eddig bejött most meg megszivtam vele... De annyira nem gáz ha müxik vgabiossal akkor bejön DOsban gondoltam, de a ASUSéval nem igy volt, de azt is meglehet oldani S3 Trio be és visszaflashelem az elözö biost kész (mert ugye már mentem mindig, ezt az 1et tutira nem ''felejtem'' el többet)
-
mOgy3E
csendes tag
Hát igen szivesen beleraknám én a megfelelő biost ha lenne ilyenem
Válogatásról meg annyit, hogy még 1 darab biost sem küldött senki... Három dolgot tudok elképzelni 1. (ami a legvalószinbb) magyar mentalitás, ''nincs nekem erre időm'' 2. lámaság, nem tudnak elinditani 1 .exe fájlt 3. nincs ilyen kártyájuk
Köszi az infot, de sok lehetőségem nincsen... -
Szerintem ne azt csináld, hogy ezzel meg azzal is kipróbálod ez nem az a ''hátha bejön'' szitu! Próbáld megszerezni az eredeti biost ami a karin volt, ha az sem szuperál akkor lehet hogy valami végleg elszált.Én most pár napja frissítettem az FX 5200-am biosát.Tök egyszerűen, vaj simán ment a buli (...eredeti gyátró, betűre azonos tipusának, legújabb verziója.....) és azóta -nem vicc!- még a színek is szebbek, és könyedén tudom feljebb húzni a gpu és a memó órajelét is.
Sok sikert de ne találomra válogass a bios-ok között!!!!!!! -
mOgy3E
csendes tag
Egyébként megjegyzem haver FX 5200-ese kinlódodott OpenGLben raktunk rá 1 frissebb BIOSt és teljesen jó!
-
mOgy3E
csendes tag
Eleve nem értem, hogy ha újonc van a nevem alatt akkor mért kell alázni...
Amugy megjegyzem NV18... tudod 4.17 az nem NV18 csak 17 eggyel kevesebb...
Azért Köszi... -
Loha
veterán
Eleve nem értem, hogy mi értelme volt belepiszkálni a BIOS-ba, ez nVDIA kari esetén teljesen értelmetlen...
Talán ez segít:
Bővebben: link -
mOgy3E
csendes tag
Hol vagytok Geforceosok? Én itt vagyok a Hangfogóban Debrecenben épp Naga játszik és én is szeretnék már játszani, vagy ha másnem biost frissíteni!!!! Küldjetek BIOSokat nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mOgy3E
csendes tag
Egy srác már irt nekem, lehet kapok egy Inno 3D-s kariról BIOSt, de 128Megás hátha jó lesz azért továbbra is várom h küldjetek BIOSokat...
-
mOgy3E
csendes tag
=UP= az ilyen felfelé irányló valamiség?
=UP=
-
Monya78
veterán
up
-
mOgy3E
csendes tag
Továbbra is várom a GF4 MX440-8x tulajok jelentkezését... Köszi!
-
mOgy3E
csendes tag
-
mOgy3E
csendes tag
Na kaptam választ, de sajnos csak a Méler Démon Úrtól
a cseh muksó kilőve prolinkbe bizok vagy valami erretévedőbe...
Köszi a segitséget!!! Ha lesz fejlemény szólok! -
Monya78
veterán
Hát reménykedj...a prolink oldalában
Mert hogy itt találsz olyan embert akinek ez a fajta ritka karija van, és észreveszi ez a topicot, és még le is tudja szedni a saját karijának a biosát... a lottó ötösre lehet hogy több az esély...
esetleg amit az előbb adtam linket:
Bővebben: link
innen a ''Autor'' szerző címe meg van adva...ahogy látom Cseh...hát sok szerencsét -
mOgy3E
csendes tag
Nah irtam nekik... De nem nagyon reménykedek...
Igen Pontosan ilyen minden adat eggyezik... és igen négyzet alakúak a kis samsung memcsik... van belöle 8
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
BGA amikor a memória négyzet alakú...
TSOP /ez a szokványos a MX sorozatnál/ téglalap alakú...
ilyen a tiéd? -
Monya78
veterán
Esetleg levél küldés a gyártónak...hátha küldenének egy biost...
a lap alján ott a levél cím:
Bővebben: link -
mOgy3E
csendes tag
Az mi az a BGA tokozás?
Mond mit kell nézni és megmondom hogy BGA tokozású e...
[Szerkesztve] -
mOgy3E
csendes tag
Igen, itt már körülnéztem énis, azért Köszi...
NV18 (GeForce4MX AGP8x) BIOS
4.18.20.42 (MX440-8x) - ezzel garfikus képernyőre tehát XP bejelentkezésre fagyott
4.18.20.39 (MX4000-8x) - furi karakterek, grafikus képrenyőn hibák
4.18.20.22 (MX440-8x) - ! két helyen meg XP bootkor hibás pixelhalmazok
4.18.20.22.00 (MX440-8x) - ua.
4.18.20.19.00 (MX440-8x) - nem emléxem... de asszem ez se sokkal jobb
4.18.20.02.00 (MX440-8x) - ez is megy, de uaz mint a 07.00
4.18.20.07.00 (MX440-8x) - ez van most, de nem megy fel a driver ha fenn van
kaptam egy Asus V9180 biost egyik havertól, de lehalt, PCI be visszahuztam, a 07.00 végüt...
X-BIOS átirtam a gyártót meg a tipus IDjét arra ami az Asusé volt igy se müxik rendesen a driverekkel a kari...
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Ha nem ragszkodsz a márkához, akkor innen tölthetsz le biost:
Bár azt hiszem az X-biossal majd beállíthatod a gyártó márkáját is...
Bár visszaolvasva ezt az oldalt már ismered...
[Szerkesztve] -
mOgy3E
csendes tag
Ja és még annyit az új NVIDIA 63.99 driver az alapból reseteli a gépet, 2 gépben is kipróbálva tehát vagy a kari vagy a driver hibás a 61.77es felmegy simán, viszont a fenti hiba van jelen
-
mOgy3E
csendes tag
Hali!
Következő a problémám, updateltem a Videokártyám BIOSát és elkövettem azt a hibát, hogy nem mentettem le az eredeti biost... Most jelenleg müködik a kártya 1 másik biossal, de a driverek nem hajlandóak müködni a karival... Egyszerüen megjelenik a sárga ! és kész ha Asztalon jobb klikk Tulajdonságok alatt megnézem az Adapter tipusát az összes adatara: ''Nem elérhető''-t mutat ugyanis valami VGASave nevü vezérlővel (gondolom ez a VGAkompatibilis mód drivere) megy, és nem tudok vele elöbbre jutni...
A kártya márkája PixelView (Prolink)
Típus: Geforce4 MX440-8x (NV18 Chipset) 64 megás TV outos
Alap Bios, ami rajta volt: 4.18.20.22.19
Jelenleg: 4.18.20.22.07
Próbáltam többféle Biossal a netröl de semmi....
Akinek van ilyen típusú karija vagy ami mégjobb lenne ugyanilyen karija: az jelezze nekem vagy küldjön 1 biost nekem...
Ezzel a progival lehet letölteni a vga biost:
Előre is köszi mindenkinek aki próbál segiteni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest