- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ne azt csináld, hogy ezzel meg azzal is kipróbálod ez nem az a ''hátha bejön'' szitu! Próbáld megszerezni az eredeti biost ami a karin volt, ha az sem szuperál akkor lehet hogy valami végleg elszált.Én most pár napja frissítettem az FX 5200-am biosát.Tök egyszerűen, vaj simán ment a buli (...eredeti gyátró, betűre azonos tipusának, legújabb verziója.....) és azóta -nem vicc!- még a színek is szebbek, és könyedén tudom feljebb húzni a gpu és a memó órajelét is.
Sok sikert de ne találomra válogass a bios-ok között!!!!!!! -
Loha
veterán
Eleve nem értem, hogy mi értelme volt belepiszkálni a BIOS-ba, ez nVDIA kari esetén teljesen értelmetlen...
Talán ez segít:
Bővebben: link -
Monya78
veterán
Hát reménykedj...a prolink oldalában
Mert hogy itt találsz olyan embert akinek ez a fajta ritka karija van, és észreveszi ez a topicot, és még le is tudja szedni a saját karijának a biosát... a lottó ötösre lehet hogy több az esély...
esetleg amit az előbb adtam linket:
Bővebben: link
innen a ''Autor'' szerző címe meg van adva...ahogy látom Cseh...hát sok szerencsét -
Monya78
veterán
BGA amikor a memória négyzet alakú...
TSOP /ez a szokványos a MX sorozatnál/ téglalap alakú...
Bővebben: link
ilyen a tiéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest