Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Mindegyik játék tökéletesen fut, még a crysis is elbattyog már... de azt nem tudom felfogni... hogy lehet hogy amikor nagy akció van... tankos résznél 50 FPS! ... nem egyszerű---
de amikor nincs semmi sötét van ... és susnyásban mászkálok 18 - 15 fps *QUAD SLI VEL!
ez SZÁMOMRA FELFOGHATATLAN BELEFÁRADTAM... tök mindegy mit veszek alá. akkor is lemegy úgyan annyira...csak maximum fps a nagyobb... és az a vicc a dologban... lényegtelen hogy 2x - 4x élsimításon és / 8x - 16x aizonán megy... ugyan annyira leugrik...igaz szerintem a vista belefáradt a 9800 GTX után...és meggajdult a driver...jobb ötletem nincs ... azt hittem az egyik gx2 ... kaki* elvittem a bratyomhoz
ott meg úgy ment mint az állat... úgy hogy kilőve...
tuti hogy az egész C - R - Y - S - I - S egy rakás S - Z - A - R !

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott meg úgy ment mint az állat... úgy hogy kilőve...