Aktív témák
-
Legolas
senior tag
Nem tudom írt-e már erről valaki, de most olvastam a következőket: ''A GeForce 6800 Ultra kártyákon a videochip 400 MHz-en ketyeg majd, a hozzá kapcsolt GDD3 memória órajele pedig 1100 MHz-en ketyeg. Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a középkategóriás GeForce 6800 kártyákon a grafikus processzor órajele 375 MHz lesz, a memória pedig 700 MHz-en ketyeg majd.
Az alacsonyabb órajel mellett jelentős különbség, hogy míg a GeForce 6800 Ultra 16 renderelő futószalaggal rendelkezik, a GeForce 6800 esetében csak 12-t aktivál az NVIDIA. Természetesen nem kizárt, hogy ezt a beállítást később valamilyen szoftveres trükkel felül lehet bírálni, ebben az esetben a GeForce 6800 rendkívül jó vételnek ígérkezik.''
A baj az, hogy itt biztos nem 60 rugó lesz az ára és szerintem a pipe-ok bekapcsolását kiküszöböli majd az nvidia, pl.: eleve olyan VPU-t rak ezekre, amik nem tökéletesek és csak 12 pipe működik és akkor majd a 9500-as és 9800se radeonokhoz hasonlóan csak ritka esetben lehet majd moddolni + lehet, hogy nagyon szűk keresztmetszet lesz a moddolás után a memó, ha 400 mhz-el alacsonyabb órajelen fut!
Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest