- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nekem a GPU simán viszi a 380-at, 400-on fagy, bár az enyém ASUS (nem Ultra). Memóriát meg tényleg számold ki, annyit kell mennie mindenképp, amit ráírnak (persze nem mindig), és +10% még simán benne van, de ez már szerencse kérdése (pl nekem a 7 ns-os RAM-ok mentek 200-on a TNT2-őmön, később 6 ns-os RAM-ok nem mentek 172-őn sem az MX400-as kártyámon)
-
törölt tag
phuu... az ultrak 350-en mennek, gondolom kicsit jobb hutessel, szal ha adsz neki hutest, valszeg a gpu 350-ig elmegy. a memoriakat leolvasod (vagy megkeresed, hogy milyen tipusuak) es ez nagyjabol meghatarozza a sebesseguket is. ha ugyanaz lenne rajta, mint az ultrakon (miert lenne?), akkor 2.8-as hynix, ami durvan 360 (720) MHz. Valoszinuleg azonban ennel sokkal egyszerubb memok vannak rajta...
-
dbali
aktív tag
köszi:)
-
Egon
nagyúr
A ramoknál jó táppont lehet az adott modul elérési ideje (ns-ban); ennek utána lehet nézni a neten, a ramchipeken levő adatok alapján. 1000/x képlettel (ahol x a ns-ban megadott érték) lehet kiszámolni, hogy a modul elvileg meddig bírja. Pl. 5 ns-os modulok esetén ez az érték 400 MHz (a DDR technology miatt).
A GPU ''vége'' pedig nagyrészt szerencse értéke (én is kb. 50 MHz-re tippelnék). Próba cseresznye... -
dbali
aktív tag
Köszi azért a tippet de nem tom hogy téged az miért zavart hogy 3 helyre beírtam.
-
dbali
aktív tag
kösz a segítséget tuskókám...:C
-
dbali
aktív tag
Nekem ABit gf fx 5600 256mb-s és lenne egy kérdésem meddig húzhatom a GPU-t 300 mhz-ről és mennyire a RAM 400mhz-ről?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest