- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Nah figyu.Gyártón belül is van különbség kártya és kártya között.Pl: Van egy Asus 6800gt aminek a gpu-ja 420 at megy de egy másik Asus 6800gt-nek meg csak 375 öt megy a gpu-ja.szóval ez ilyen szerencse kérdése, meghogy meg van-e a lehetőséged arra hogy válogass.
Amiket ismerek jó márkák:
-BFG
-Leadtek: ehhez volt személyes szerencsém is ,nagyon jól lehetett húzni.
-Chaintech
-Gigabyte
-Asus.Az Asus nem mindíg azzal hódít hogy jól húzható és bizony néha elel marad ilyen téren de ha a körítést és a stabilitását nézed akkor Asus nagyon jó.
-Gainward
[Szerkesztve] -
cadarn
tag
Még nem vettem meg mert 105K nettóért 3éve vettem kártyát egy gef3-at és akkor rájöttem hogy nem volt nagy bolt mert pár hét és 90K-ért(netto) meg lehet szerválni,
ezek ellenére asus-t fogok venni, ez már biztos./legalábbis valószínű/
Fless legutóbbi tesztében azt írta hogy jól húzható a 6800GT-most akkor mi az igazság??:U
ill ha az asus-t nem lehet jól húzni akkor melyik márka a jó?
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
Nah először is milyen a márkája a karidnak?Másodszor ,ha szerencsés vagy gyári hűtővel is viszi a 400at a gpu, ha nincs szerencséd ,akkor már csak vmoddal tudod húzni 400 vagy affölé (Mert egy zalman vagy vmi más hűtő nem sokat tud kihozni belőle ameddíg eljutottál +10mhz max, viszont jóval hűvösebb ),a letöbb esetben gyengén húzhatóak a GT-k, de van jópár kivétel ami sokáig elmegy:)
Ahhoz egyébként hogy elérd pot az ultra teljesítményét ahhoz ramokat is húzni kell ,és lehet kell egy 6800ultra bios is ha pont azt a teljeítmény akarod ,ha érted mire gondolok:DMondjuk 3dmákokban:)
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Good Day!
Nos ez nem egy x800pro, de lehet hasonló lesz a reakciója a topicnyitónak, mint nekem volt a ZM80D+OP1 komboról! Szóval a gyári hűtés maximálisan megfelelő teljesítményű, de nekem kicsit hangos volt sőt túl hangos, kapott hát zalmant! Nos jól mutat és levitt 7-10fokot a gyári hűtővel mért értékeken! Kb ennyi...remélem neked megéri majd! -
cadarn
tag
Én csak annyira akarom húzni hogy a teljesítménye elérje az ultra teljesítményét!!
nem lehet az eredetivel megeggyező átmérőjü ventit kapni? -
-
cadarn
tag
ez alapján már nem úgy tűnik
-
cadarn
tag
Azt kérdezném tudtok-e mondani olyan ventit amivel lelehetne cserélni a gyári hűtést, főleg olyanra kéne ami bírja ha egy kicsit meghúzom a kártyát de mégis halk maradna.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged