- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas76
csendes tag
válasz
Leslieeee69 #31510 üzenetére
Kártyával fizettél? Kérdezd meg a bankodat, hogy megoldható e a chargeback. Ha igen, akkor nem kell GB-et szórakozni .
Most látom, már más is ajánlotta. -
AaronOS
tag
válasz
Leslieeee69 #31513 üzenetére
Nekem ugyan volt PayPal a hátam mögött, így tudtam azzal fenyegetni, de annyi volt a taktikám, hogy nem engedtem.
Szerezz a szállítási cégtől emaileket amik azt bizonyítják, hogy a Gearbest hazudik és arra hivatkozva kérj minél több pénzt vissza.
Biztosítást nem vettem a csomagomra, de 2 hónap civakodás megtörte őket és minden pénzemet visszaadták.Közben olyanokat állított a Gearbest, hogy biztosítás vásárlása nélkül nekik nincs joguk nyomoztatást kérni. A DPD UK és HU is csak röhögött azon, hogy a sender ezen joga bármihez kötött lenne.
-
Ghard
őstag
válasz
Bankkártyával fizettél? Az is biztosítva van. Kérdezd meg a bankod, hogy működik náluk a chargeback eljárás.
-
_ak_
addikt
válasz
Sajnos ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. En arra tippelnek, hogy kenytelen vagy benyelni az egyik opciot, de nagyon nehezem hiszem el, hogy DHL-nel nincs biztositas az ilyen csomagokra es a Gearbest csak ugy benyeli ezeket. Ennek fenyeben 100 $ buko is sok.
A leghasznosabb tanacs, hogy regisztralj PayPalre, nem mintha az 100%-os vedelmet jelente, ahogy olvasom, de ennel azert remelem tobb.En biztosan megprobalnek egyezkedni veluk, mert ennek nagyon olyan szaga van, hogy felajanlanak ketto rossz opciot es egy valamivel jobbat, hogy fizess meg nekik. Mivel ok is penzt szeretnenek, ezert egeszen valoszinu, hogy lejjebb lehet tornaszni az ujrakuldesi koltseget, de nem latok semmi garanciat arra, hogy azt nem nyulja be valaki ugyan igy.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Leslieeee69 #31507 üzenetére
oops: Feucht,
-
_ak_
addikt
válasz
Leslieeee69 #31507 üzenetére
" in such cases we not liable to offer any compensation. "
ez azert eros.
Mas. Tolem is kertek egy hetet, mig kinyomozzak a feuchti rendelesem, de ha csak 1 napot kell utana varni, akkor nyitom is meg a PayPal-t. 3 napos szallitasnal, azert eleg egy honapot varni nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged