-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kleroo #35566 üzenetére
Ez került fel a helyére, ebből is használok többet.
Kisebb a fényere, de ennek is elég nagyjából 15-20nm-ig. A Philips mindenképp szebb, legalább is nekem, jobban is mutatott plafonon.
Fény minőségre nem lehet panasz, úgy állítod, ahogy akarod. Mindkettő tökéletes számomra. -
válasz
Kleroo #35563 üzenetére
Én épp most szereltem le, de nem azért mert kevés volt vagy nem voltam vele megelégedve, sőt.
Szép is volt, fényerő is elég volt bőven. 25nm szobába elég.
Egy probléma miatt lett cserére ítélve, Google, és Alexa asszisztenssel nem működött együtt. pl hanggal nem lehetett irányítani. Nálunk lekerült az összes csillár, és helyébe léptek a Xiaomi lámpák.Lucho7 3-4 hét általában, persze lehet több is.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Kleroo #34223 üzenetére
Kereskedelemben ilyen nincs... az az eladó töröhetné magát az ebayről is meg bárhonnan, aki feladja a csomagokat csak éppen nem érkeznek meg!
Ne vicceljettek már.
A GB elfogadja a Paypal szerződési feltételeit, akkor ő hiába talál ki egy azzal ellentétes törvényt!Ilyet nem mondhat egy kereskedő, mi lenne ha a munkaszerződésben benne lenne, hogy előfordulhat, hogy a gyár nem fizeti ki a munkádat egy hónap után?
Fordítva ültök a lovon...
-
TheMiller
tag
válasz
Kleroo #33897 üzenetére
Én olyan raktárból keresnék terméket, ami CN-es raktárból jön, azok más, biztosabb útvonalon érkeznek, azokkal nekem még soha nem volt problémám. Flash sale-ra van olyan kupon ami működik, de azt én eddig csak direktbe kaptam a GB-től, általában vagy ez vagy az logika szokott lenni. Ha flash sale-s a termék legtöbbször nem engedi a kupont.
Mivel ez HK-ból jön, teljesen biztos, hogy majd Feucht-on jön keresztül Mo-ra a csomag. Amivel az a baj, hogy ott nyomtalanul eltűnnek a csomagok (köztük az enyém is), és különféle kardozások árán, a bőven a 60-70. nap után valahogy-esetleg-talán visszakapod a pénzed.
Bár ezt így nem szokták itt leírni. de a biztosítás pont semmit sem jelent, felesleges plusz költség. Semmilyen európai szintű biztosítási védelemmel nem jár, a GB-nek is csak egy hivatkozási alap. Lényegében luftra fizetsz +10-15%-ot. Ha eltűnik, azt a hozzáállást/segítséget kapod, amit mások.
Ezt csak a példa kedvéért: Nekem 2018.11.05-ös biztosítás nélküli rendelés tűnt el 11.23-n, mára tudtam kiharcolni a teljes refundot. Kb. 10-12 célzott tartalmú levélváltás volt. Én már nem idegeskedek, de tud idegörlő lenni.
-
Taci
addikt
válasz
Kleroo #33897 üzenetére
Ahogy figyeltem fél szemmel a topikot, nagyon-nagyon sokan panaszkodtak a szállítással (vagyis hát annak hiányával) kapcsolatban, így (főleg egy ekkora értékű termék vásárlásánál) én egészen biztosan bepipálnám azt az opciót.
Flash Sale-ként árulják a terméket, amit rendelni akarsz, így nem tudom, elfogad-e kódot. Ha jól emlékszem, nekem ilyenkor néha elfogadta, de az eredeti árból vonta le, ami persze bőven a Flash Sale-ár fölött volt. (De lehet, az Promotion volt, és csak arra igaz. Vagy mindkettőre. Majd kijavítanak a hozzáértők, ha szükséges.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest