- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Én rá is kérdeztem mailba a 3szálitási modra amit lehet választani eu-bol. Vissza lapozol pár oldalt meg is találod. Én is expedited shippinget fizettem mégis Dpdvel küldték. Lehet a legolcsob szálitási modnál is Dpd-vel jön. Azért gondolom már megcseszteték a Dpd-t a sok elveszet csomag miatt. Az a Dpd-nek is érdeke hogy ne legyen sok elvesztett csomg. Ketönknek is megérkezet Pesti elosztoba rendesen ma reggelre.
-
Sas madár
őstag
Én a korábbiakat olvastam még is tervezem a rendelést tőlük,de nem döntöttem biztosra.
Vannak akiknek most is rendben megjönnek a csomagjaik.
Nekem a gondom,hogy nem jelenik meg az oldalukon mennyi db van még az EU raktárban.Ettől függetlenül a kérdésedre te ilyenkor a GB-vel vagy szerződében ezért csak vele tudsz értekezni a szállító pedig szintén csak a GB-vel van kapcsolatban mert ő a megbízó ő indítja a csomagot.
Ezért a szállítás ideje alatt csak a GB-nek ad felvilágosítást a csomagszállító.Szerk..Ennyien vagyunk én is kérdezek.
Mennyire megbízható az oldalon ha fent van egy termék az EU raktárban akkor abból van is?
Vagy jelöli valahol a még rendelhető db.-számot csak én nem találtam meg? -
kobipeti
aktív tag
Nyugalom, most módosítottak a szállításon, és behozták a DHL-t is, ha úgy rendelted meg, akkor azzal jön. Volt fennakadás és beragadt csomag a DPD-nél, de most inkább a megérkezett csomagok a jellemzőek. A TN-ből megtudod hogy ki szállít, sajnos van egy hét is mire aktív lesz a TN, plusz a nemzeti ünnep sem tesz jót a rendelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest