- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
toyee09 #19692 üzenetére
Csak azt nem ertem miert kerul 2x tobbe a Dhl Eu mint a tobbi Dhl szallitasi mod! - mindenki mond valami okosságot de az igazat senki nem írja le.
A DHL a nemzetközi logisztikai iparág piacvezető szereplője. Több évtizedes tapasztalatával áll partnerei rendelkezésére a nemzetközi expressz szállítás
A DHLEuexpress meg ezen belül van
Egy kis gugli keresés nem ártana. -
cidalain
veterán
válasz
toyee09 #19692 üzenetére
Persze a magyar dhl alkalmazott meg levegot eszik, es teljesen rendben van neki hogy melozik napi 8 orat, es nem kap fizetest. Hogy ez ne igy legyen azert fizeted a 6000 forintot.
Nem kell erteni miert dragabb a DHL Eu, mint a tobbi. A parasztkenyer is dragabb, mint a tecsos kenyer, kilo-kilo pedig mindegyik. Multkor vettem, es meg paraszt sem volt benne. En sem ertem, de a vilag ugy jo, hogy nem ertunk mindent. A baj az, ha prekoncepciokat, teoriakat allitunk fel tudas nelkul. Te azt gondoltad, hogy biztos azert dragabb, mert akkor nem kell ra itthon fizetned. Hat ez egy hibas gondolatmenet volt. -
aytukabozs
addikt
válasz
toyee09 #19692 üzenetére
Nem a semmiért fizeted.
Már le is írtad hogy miért.
Egy működő infrastruktúra igénybevételéért.
A posta is elkér 2500 forintot arra hogy miután az országba ért a cuccod, és 1-2-4-sok nap után előbányásszák valami csomaghalom aljáról, megkezdjék a vámkezelést.
Ezzel szemben a DHL a csomag fizikai hollététől függetlenül már röptében vámügyintéz, saját vámügyintézőkkel.
Na ezt fizeted meg.Továbbá. Ahogy már felettem is írták, az hogy vannak emberek akik informálódás nélkül csak rendelgetnek bele a vakvilágba, az NEM a DHL hibája, csakis a hebehurgya rendelőké!
Csak itt a fórumon van minimum 3-4 topic ahol eligazítottak volna mibe is kerül a DHL, és netszerte meg több ezer...
-
vandor01
senior tag
válasz
toyee09 #19593 üzenetére
na ja DHL story.... csomi fulopszigetekrol belgiumba....
megjott az SMS itt a csomi de nem volt mellekelve a szokasos elotte fizesd ki a trefat csak utanna szallitjuk.... ez gyanus volt ezert kertem hogy a dhl nagy kozpontjaban szemelyesen veszem at... gondoltam ha meg is fizetni kell akkor ott melegeben azonnal.... 5 nap utan mentem erte legyen idejuk kiszamolni... de nem kertek egy fillert se a rakerdezes utan is visszautasitottak a fizetesemki vagyok en hogy csak ugy eroszakoljam rajuk hogy trefat fizetnek?
majd irany nyaralni
mikor visszajottem vart a level hogy csak kene fizetni Julius 22 ig.... de mar Augusztus 7 volt... megint bementem az irodajukba es kipengettem a fizetni valot... ahol igertek hogy a kesedelem miatt nem lesz problema..... egesz szeptember 10-ig mikor is egy holland behajto ceg megkuldte a dhl igenyet megfejelve kamattal es a munkadijaval....irany megint a dhl iroda....
fasza kis ceg de azert a postanal jobbakmikor rendesen mukodnek
-
cidalain
veterán
válasz
toyee09 #19606 üzenetére
alapvetően rossz a gondolkodásmód.
minden, ami az EU-n kívülről érkezik vám, és/vagy áfaköteles!
azonban vannak olyan opciók, ahol ezeket a terheket nem te viseled, hanem a szállító. ezt ránézésre, úgy gondoltamra nem lehet megállapítani. utána kell kérdezni a webshopnál. az hogy egy szállítási mód nevében EU, Europa szerepel, na, az pont nem jelent semmit ebből a szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged