Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggbuffon1897

őstag

válasz TeeBee73 #6 üzenetére

Féléve építettem újra gépet, aztán elkezdtem a régi cserebere bukóval mert kivancsi vagyok játékomat :DDD kipróbáltam pár márkát és típust a két gyártó mostani szériájából :DDD sorrendben:

Sapphire Nitro 7700xt -195k, őt megbántam h eladtam, teljesen jó ár értékű kártya 1440p re, csendes is.

Gainward Phoenix 4070 - drága, kinézetre elég bazári és nem is feltétlenül a legcsendesebb

Gainward Ghost 4060ti - meglepően cuki kis kompakt, egyszerű, "olcsó" és nem is hangos

Sapphire Nitro 7800xt - házat is cseréltem miatta (fd silent miniben nem erezte tul jol magat), hát maga a sz*pás, sokat fal, melegszik, nálam az uv se hozott megváltást es a hazcsere se. Ezen volt most a legtobb bukom :( pedig nyers eroben tenyleg mindent tud de elobbiek illetve szoftveresen /driveresen nem voltam vele kibekulve (pedig nem szokott egyik oldallal se bajom lenni)

És akk eljutottam h elég a teszter mókából, veszem azt amivel kezdeni kellett vna es mindig is bevált, msi gaming szeria. (És most is, csendes mint a dog) 4060ti dupla ventis lett vna az alapvalasztas (tokom tele ezekkel a feltegla meretekkel) de alig van review es alig van valahol, vagy ha igen, semmi nem szol mellette a 4070 elleneben árbab. 4070 super meg mar 300, azt a 10-15% teljesitmenytobbletet nekem mar nem erte meg a felár. Gigabyte nalam lebogott, asusbol max a rog johetne szoba ha nem lenne massziv felára.

• NvidiaRTX

őstag

válasz TeeBee73 #6 üzenetére

A Ventus 3X 4070 S hűtésével sem volt gondom a 31 fokos szobában.

Új hozzászólás Aktív témák