- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
biro85
csendes tag
Csak az gondom hogy nincs Gbt, hanem MSI az is jó?
-
ctx
csendes tag
válasz
GigabyteFan #21 üzenetére
Köszi GygabiteFan! csekkolom... :)
-
ctx
csendes tag
Már tudom a második kérdésre a választ :C
-
ctx
csendes tag
Hi all !
Már közel egy éve olvasom a prohardware-t, de ez az első kommentem. (pirulós face)
Nagyon teccik az oldal, csak az zavar hogy nemtok beszurni smilet... (sírós face)
A kérdésem pedig az lenne, hogy valaki tud olyan x800as kareszrol, amit meg lehet venni sulineten keresztul?
Ja és smilet hogy kell beszurni ? :) előre is köszi a válaszokat.
[Szerkesztve] -
Fricc
tag
A kártya az tuti! Már csak az a kérdés hogy megéri-e neked. 70ből megkasz 35öt, tehát 35be lenne neked a kártya úgy, hogy fél évig áll a pénzed. 3 évig pedig nemtudom hogy fasza-e a kártya, mert addig nem adhatod(nád) el! Ha nemérdekel, és ''bevállalod'':) akkor jó vétel, ha nem akkor szar, mert kb egy 10est fizetsz rá, bármikor gond nélkül edadhatod, nem áll 35 rugód fél évig stb stb...
innentől már egyénfüggő, kinek mi éri meg...
(Vagy vegyél X800 at, ott már nem 35pénzt kapsz vissza hanem többet, eladod a gecibe, úgyse jönnek ellenőrizni, azt jóéjszakát:)))) ) -
biro85
csendes tag
Azért akarok ilyett mert ezt betudom szerezni sulineten keresztül és akkor a fele viszajöne. Amugy a kártya jó? mert halotam hogy valamelyik tipusú 9800pro-val valmi csalás van? Ha az ára nem is, de legalább a kártya tuti???
-
Tithian
őstag
Egy 9800-ért 70K túlzás, egyre inkább 40-45 nettó az elfogadott, itt PH!-n kevesebbért is lehet szerezni.
-
ezt már egy másik topicban, többen is megbeszéltük, hogy valami nincs rendben azzal a kiskerrel legalitás szempontjából.. nem tudom érted e mit akarok mondani.. mert ez az ár jóval a nagyker ár alatt van.. tehát valahol vagy ''csókosak'', vagy egyéb helyekről szerzik be, nem tul legális módon..
vagy van még egy lehetőség, aminek kevés a valószínűsége.. egyenesen a gyártótól kapják a kártyákat.. -
biro85
csendes tag
GBT ATI RADEON 9800PRO 128DDR 8XAGP 69 900,- Ft, ilyen kártyát szeretnék vásárolni megéri megvenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest