Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
na várj, akkor ez most "elképzelhető", vagy tény? mert ahogy írtad, sokkal inkább tűnt feltételezésnek, mint tényközlésnek
és bár a 6x-ben talán még nincs, de az utána következő Fenixekben van nap detection, ami kifejezetten a rövid, akár 1 óránál rövidebb szunyákat hivatott felismerni.Zaji:
rendelj hozzá az ABC (altimeter, barometer, compass) funkciókhoz egy hotkeyt. Mivel megjegyzi a legutoljára használt ABC funkciót, ha az iránytűt használtad utoljára, akkor oda is fog visszalépni. Tehát aktivitás közben csak lenyomva tartod a beállított hotkeyt, és máris ott vagy az iránytűnél. Szerintem messze ez a legegyszerűbb/leggyorsabb megoldás. -
Spec
őstag
Érdekes, hogy a multinavigátor.hu oldalon az alábbi áll:
"Elérhető most már hazénkban is. Garmin Venu 2PLUS Venu 3, Epix PRO, FENIX PRO, Tactix 7 AMOLED , Fenix 8 órák érintettek."A garmin.hu oldalon viszont az alábbi:
"A Garmin (NYSE: GRMN) ma bejelentette, hogy az EKG App mostantól elérhető a következő kompatibilis Garmin okosórákkal: Venu® 3, fēnix® 8 és Enduro 3 az ausztrál és európai uniós ügyfelek számára."Vagyis a hivatalos magyar oldal szerint lényegesen szűkebb termékkörre, igazából csak a legújabb szériákra érhető el az EKG alkalmazás. A garmin.hu Venu 2 Plus-ról, EPIX Pro-ról, Tactix-ról egyáltalán nem beszél. Eléggé ellentmondásos.
Utánanéztem az EKG alkalmazás hivatalos oldalán, és az ott lévő Magyarországra vonatkozó támogatási lista alapján az alábbi órák támogatottak:
- Enduro 3: (minimum 11.28-as szoftververzió)
- fēnix 8 (minimum 11,28-as szoftververzió)
- Venu 3 and Venu 3S (minimum 7.07-es szoftververzió)És ennyi... Ez összevág a garmin.hu kiírásával, szóval a multinavigator.hu nem tudom honnan szedte az értesülését, de az ő felsorolásuk hibás.
A többi óra egyelőre Magyarországon hivatalosan nem támogatott. Jó hír az alábbi kiírás:
"A Garmin idővel és a szükséges hatósági jóváhagyásnak megfelelően tovább szeretné
bővíteni az EKG-alkalmazást támogató termékportfólióját."
Hozzáteszem, hogy minden olyan óra amiben ELEVATE v5 érzékelő van a fentieken kívül, tudja az EKG funkciót, csak az EKG alkalmazás régió szinten le van tiltva. Ezek az alábbi órák még: Fenix 7 Pro, Epix Pro, Tactix 7 AMOLED
Ezeknél is előhozható Magyarországon az EKG alkalmazás. Egyszer kell eljátszani a VPN-es/Fake-GPS-es trükközést, utána vissza lehet állítani a régiót, és megmarad az alkalmazás használhatósága. itt van hozzá egy kis itiner, ha valaki feloldaná a funkciót az óráján. -
Spec
őstag
Nem a pontossággal van gondom, az teljesen korrekt, szinte m pontosságú. Az Epix Pro Gen 2-ben amúgyis tudtommal az egyik legjobb GPS megoldása van a Garminnak (SATIQ Multi band GPS).
Csak látszólag a trackelt útvonal követi a térképi útvonalat, ott is ahol tudom, hogy letértem róla. Ez gondolom egy extra fícsör, és a kérdés hogy lehet ki/be kapcsolni, vagy lehet-e? -
Spec
őstag
Őőő, pedig szerintem leírtam egyértelműen. De akkor még egyszer nekifutok

Garmin Connect verzió: 5.7.1
Menü: Beállítások->Felhasználói beállítások->Egyedi lépéshossz->Gyaloglás
Egyedi lépéshossz kapcsoló átbillentése.
Nálam a megtett távot (Mért távolság) kell/lehet beírni, ami esetemben 100 m, és a lépésszámot (Összes lépés) ami meg 115. Ennyi...
Ebből számolja ki ő az egyedi lépéshosszt. Azt nem tudom beírni manuálisan, nem is szerkeszthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 58.5 mm full fém tamper
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest