- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
válasz MaxxDamage #67935 üzenetére
Szia!
Ilyet kinél lehet csináltatni? Pont noti vásárlás előtt vagyok és keresem a lehetőségeket a német billentyűzet magyarítására.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Prava.sk-ról rendelt már valaki itt? Enged utánvétellel rendelni és ki lehet választani Magyarországot. (Gyanús hogy nem számol szállításra semmit, és hogy rengeteg országból lehet választani)
-
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68081 üzenetére
Szia!
Garancia kiterjesztést vettél rá? Elvileg láttam a weboldalukon kb. 170€-ért. Ami ha jól fordította a Chrome 3 évre terjeszti ki a garit és nemzetközivé teszi. Mert ha jól tudom az alap gari csak oda Szlovákba szól.
Azért kérdezem mert hajlok rá, hogy onnan rendeljek én is
-
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68186 üzenetére
Értem!
Gondolom akkor csomagként fel lehet küldeni a szlovák szervizbe ha gariztatni kéne!? Náluk van csak az a típus amit szeretnék. Ezért hajlok rá, hogy megrendeljem, illetve szállítanak ki Magyarországra is (sajnos nincs Szlovákba munkatársam)
Ja és nem mellesleg jó áron is van a kiszemelt -
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68191 üzenetére
Sikeresen megrendeltem!
Úgy volt ahogy mondtad, felajánlotta hogy euróban vagy forintban fizetek-e, a forintosított ár kb. 368 Ft/euróra jött volna ki. Szóval kifizettem euróba. Remélem hamar megjön. Neked még nem jött meg? Küldenek valami csomagszámot? Vagy esetleg tudni melyik céggel szállítanak? Tudom te nem Magyarországi címre rendelted... -
d.beni
aktív tag
Most kaptam e-mailt, magyar áfát fizettetnek ha MO-ra rendelsz. Szóval ha valaki akar onnan rendelni úgy számoljon, hogy a magyar áfát kérik.
Speedy007 jól csináltad hogy a szlovák munkatársadhoz rendelted. -
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68197 üzenetére
Nem mondtam vissza. Így is megéri. Csak most várok, hogyan tudom kifizetni a szlovák és a magyar áfakülömbözetet. Válaszoltam az e-mail-re amit kaptam róla. Megkérdeztem hogyan tudom kifizetni a fennmaradó összeget, de még nem jött rá válasz. Próbáltam hívni őket, de egy automata veszi fel, ahol lehet kérni angol ügyintézőt, de azt nem veszi fel senki.
Lehet szlovákul kéne nekik üzenetet írni, bár furcsállom ha angolul semmit se tudnak.
-
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68206 üzenetére
Na akkor lehet még jövő héten se ér ide
Nem érné meg elmennem érte így se... Messze lakok a határtól, amit pluszba kell fizetnem az kb annyi amennyi az útiköltség lenne. De akkor nekem kell érte menni és minimum fél napom is elmegy rá...
Remélem lesz valami olyan lehetőség is a fizetésre mint pl. Utánvétel vagy küldenek bankkártyás fizetésről bekérőt. Az utalás külföldre devizában lenne a legrosszabb.[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68237 üzenetére
Az igen. Akkor gyors volt. Jó lenne ha nekem is már ma feladták volna. Az áfa külömbözetet meg utánvéttel rakták volna. Igazából amit írtam nekik üzenetet ott arra kérdeztem rá, hogy lehetne-e utánvétel vagy ha nem akkor hogyan tudom kifizetni nekik.
Nem is értem miért nem már azzal kerestek meg, hogy egy lehetőséget is felajánlanak a fizetésre... -
d.beni
aktív tag
válasz MaxxDamage #68243 üzenetére
Nagyon jó
Köszönöm a választ! -
d.beni
aktív tag
válasz Speedy007 #68382 üzenetére
Gratula Sok boldogságot hozzá!
Én ma megint felhívtam őket mert az e-mail üzenetemre egy üres választ sikerült küldeniük. Ma szerencsére valaki felvette és még angolul is tudott. Elutaltam nekik a fennmaradó pénzt és a csaj megígérte, hogy holnap fel lesz adva a csomag, és a héten meg is kapom.
Úgyhogy várom már én is hogy megérkezzen. -
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a laptop a szlovákoktól. (https://www.lenovo-shop.sk/)
A laptop doboza plusz még 1 dobozban volt benne és ez a doboz még fekete nem átlátszó fóliába is bele volt csomagolva. Szóval a csomagolásra nem lehet panasz!DPD-vel küldték a gépet. A fizetés beérkezése után még aznap feladták, és 2 munkanap alatt kiszállították. Szóval a kiszállítás is gyors volt!
Maga a gép pedig pöpec
Nem bántam meg, hogy innen vásároltam!
Aki esetleg innen szeretne rendelni:
20%-os szlovák ÁFÁs árakat látni a weboldalon, de ha magyar címre rendelsz akkor magyar ÁFÁt fizettetnek (27%).
Ha tudsz Szlovák címre rendelni akkor marad a 20%-os ÁFA. (Tehát amit a weboldalon látsz árat)Magyar címre rendelés:
Levonják a vételárból a 20%-ot.
Ezután a levont árra rárakják a 27%-ot.
Tehát a végösszeget így kell kiszámolni.Ami bonyolítja egy kicsit a dolgot, hogy ezt az ÁFA átszámolást a rendelés leadása után számolják ki.
Tehát ha úgy rendel valaki mint én (előre kifizettem bankkártyával) (csak előre lehet fizetni, utánvétel nincs, bár Szlovák címre lehet, hogy van ezt nem tudom) akkor küldenek neki egy e-mail-t, hogy utalja el a még fennmaradó összeget az ÁFA különbség miatt.
Itt maga az utalás is plusz költség lehet mert itt már nem tudsz bankkártyával fizetni hanem csak utalni. Utánvétel nincs!Remélem valaki esetleg hasznát veszi, bár itt volt már többször róla szó, de itt most talán egyben leírtam a legfontosabbakat.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo legion 5 pro notebookba milyen memóriára érdemes cserélném?
Kinéztem egy típust:
Crucial Ballistix 32GB DDR4 3200MHz BL2K16G32C16S4BEz jó választás lenne vagy mást ajánlott?
Köszönöm!
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretném bővíteni egy sn850-es ssd -vel a Lenovo Legion 5 PRO gépemet.
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki bővítette-e már esetleg akinek ilyen gépe van vagy hasonló? Igazából tudom hogyan cseréljem, a kérdés inkább arra irányulna, hogy milyen hűtést lehet/érdemes rakni az ssd-re? Sok hely nincs a hűtésnek mert egy fém lap takarja magát az SSD-t. -
d.beni
aktív tag
válasz DonDragonka #72760 üzenetére
Nagyon tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest