- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverboy
aktív tag
válasz
tmate89 #54120 üzenetére
Ha van róla doksi, akkor az papíros és nem lesz vele gond, megnyugodhatsz (rengeteg probookot küldtem már be a HP-hoz cégként), lekopogom nem csalódtam még (illetve Dell-ben sem).
Hőfokok érdekessek, 70-75C. Azért nem hiszem, hogy ennyivel jobb hűtése lenne egy 15 OMEN-nek (UV-val, gyári pasztával)... Nálam nincs UV, és Automata a venti vezérlés is ráadásul (-5fokkal tudna kevesebbet, ha én állítom be a ventiket), de heavy load alatt én is belenyalok a 85C-be
(Jó az AW 13 R3 nem a überbrutál hűtéséről ismert.)
-
gago1975
őstag
válasz
tmate89 #54117 üzenetére
Ha nyitott az eladó, én azt javasolnám, hogy KillHates meser csepeli műhelyébe vigyétek el, és ott csinálni egy állapotfelmérést, és ha már ott vagy akkor KillHates meser ki is takarítja+újrapasztázza neked.
Itt az elérhetősége, a hívást preferálja jobban Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel; O67O3399339
Azt írja ,hogy alaplapot cseréltetett a HP szervízbe a laptopon . Pasztázni nem pasztáztatta ,de UV használt .
Na bumm, másnak is előfordúlt már, de legalább kicseréltette. Ettől nem lesz a gép rosszabb. Valami dokumentáció van róla neki, hogy hivatalosan lett cserélve? -
-
gago1975
őstag
válasz
tmate89 #54109 üzenetére
Szia.
Nincs mit, de ha Debrecen közelében laksz, és nem esik nehezedre akkor azért egy személyes megtekintést megejthetsz, mert ettől függetlenül lehet még jó a gép.
A nemzetközi garit pedig elogadja a hivatalos C szervz illetve a Humansoft, tehát ha bármi történik vele, akkor refoun-on(garanciális komplett gépcserén) kívűl mindent megcsinálnak.
#54107Silverboy meg van elégedve a töle vásárolt AW gépével. -
gago1975
őstag
válasz
tmate89 #54103 üzenetére
Szia.
Ez egy Angol billentyűzetes külföldi gép , nem eredeti magyar billentyűzetes, viszont 2021.október hóig gari van.
A HP nál a hivatalos szervíz a C szervz illetve a Humansoft,A HP Omen 15-dc1303ng-ben viszonylag jó LG Philips LGD05C0 panel van, de én lekérdezném, megkérném az eladótól, hogy screenshot-olva küldjön neked Aida64-el megnézve, hogy milyen kijelző tipús van benne, ha a szinlefedettség/színhűség fontos számodra.
A HP is tehet/tesz több féle 144Hz-es panelt a gépeibe.
LG Philips LGD05C0
X-Rite i1Pro 2
Maximum: 317 cd/m²
Average: 294.8 cd/m²
Minimum: 17 cd/m²
Center on Battery: 324 cd/m²
Brightness Distribution: 84 %
Contrast: 752:1 (Black: 0.42 cd/m²)
ΔE Color 2.7 | 0.6-29.43 Ø5.7, calibrated: 1.58
ΔE Greyscale 2.35 | 0.64-98 Ø6
93% sRGB (Argyll 3D) 60% AdobeRGB 1998 (Argyll 3D)
Gamma: 2.41Olvasd el ezt a tesztet a gépről HP Omen 15 Laptop Review: GeForce RTX 2070 Max-Q and 144 Hz gaming főleg a Temperature részt ajánlom figyelmedbe.
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni,
A jobb hőmérséklet és teljesítmény érdekében aláássam a CPU-t.
valószínűleg UV-zva van.
Én inkább a jobb hőfokok elérése miatt egy NT-H1/2-vel történő újrapasztázást jobban ajánlom neked és utána ha nagyon muszály az UV.
Sajnos a gyári paszták amiket a gépekhez tesznek 99%-ban olcsó silány minőségűek amik már amikor meveszed, akkor is már be van száradva, emiatt nem tudja a hővezető funkcióját ellátni.
UV-vel csínyán kell bánni, akár tönkre is teheti a gépet vele, ha nem jól csinálja az ember.Ez sem értelmes
A 399,000huf csak laptop ára, de ha valóban érdekel, meggondolhatom magam
Mire gondol a költő???? A géppel együtt az eladót is megkapod, vagy??? -
blue_23
senior tag
válasz
tmate89 #43812 üzenetére
Egyiknek sincs olyan háza, hogy le tudja hűteni a belerakott erős hardvert, folyamatosan túl fog melegedni. Inkább másfelé nézelődnék, vaskosabb gépre lesz szükséged, ha ez a teljesítmény a cél. Többiek biztosan tudnak majd ilyet ajánlani, ahhoz viszont fontos a keret és elvárás megfogalmazása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest