- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Greentea #71315 üzenetére
Én olyat választottam, aminél gyors a csere, könnyen nyitható, átlátszó a külseje, így látom mi is van benne, a SATA csatlakozó is levehető-így ha másik HDD-t csak épp megnézni akarok, nem kell tokba tenni arra a pár percre.
Egy sima USB 3-as nem drága. Van Type-C-s verzió is, de az ugye a HDD lassúsága miatt nem éri meg-ha SSD-t teszel bele, akkor igen.(bár nekem abban is HDD van épp) -
Speedy007
őstag
válasz
Greentea #69907 üzenetére
Ha jól emlékszem ott lehet gariztatni ahol vásároltad.. Az a szerencse hogy a Ryzen-s Legionoknál nincs alaplap döglés mint az Inteles Y szériánál ami a Legion elődje volt.. Így nem kell aggódni hogy megfekszik a lapos.. Egyedül a Prime-ra kell figyelni mert azt nem szeretik a Ryzen-s konfigurációk
-
Dhampir
félisten
válasz
Greentea #69905 üzenetére
Úgy rémlik, hogy alapból szlovák és csak 2 év a gari, de érdemes lehet utánajárni a hazai Lenovonál is.
Igen, korábban ebben a hozzászólásban idéztem a szlovák Lenovo Shop válaszát (például HP Shop és Dell Shop néven is működnek).
The Warranty is only in Slovakia.
Delivery to Hungary is 9.00 Euro
We accept only bank transfers, but
Under EU regulations, VAT is charged by country. -
Speedy007
őstag
válasz
Greentea #69905 üzenetére
Én nem ajánlom a szlovák alzát ott kb. a magyar árakkal dolgoznak.. Mikor vettem legion 5-t a szlovák lenovo shopból 165hz-s kijelzős 300 nites 365k-t kis turpisággal ugyanez vagy hasonló felszereltséggel 120HZ-s 250nit verzió már 400k-t kértek el érte.. Ajánlom a szlovák lenovo webshopot olcsóbban kijösz jóval így ha magyar áfát kell fizetni mint itthon vennél.. Az én gépem szlovák áfával volt 365K rtx 3060-al r5 5600H-val igaz szlovák kollégámhoz kértem és ő hozta át nekem.. De volt vagy van még itt egy fórum társ aki hasonlót játszott el és neki 390k körül megállt ugyanez szállítással együtt ha jól emlékszem
-
Ubul86
őstag
válasz
Greentea #57161 üzenetére
fent van az intel rapid
mikor január elején bios update után újra kellett tenni a win-t, azt is feltettem, korábban tudtommal nem volt fent
azóta, random időközönként jött elő a kék halálszóval akkor azt legyakom
mindenki más,aki írt a témában: köszönöm a segítséget, mindegyik belső drive, bár volt olyan is, mikor külső tokban volt csatlakoztatva 1 terrás hdd, és emélkeim szerint akkor is volt ilyen, de mivel 99%-ban akkor volt, mikor nem volt hozzá csatlakoztatva...
(bár gondoltam már egérre/billentyűzetre is akár, billentyűzet 15 éves genius)
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Greentea #54305 üzenetére
csapágyas - idézőjelben... Ezek a ventik bronzbetétesek. Csapágygolyós kivitelben még nem láttam laptop ventit, pedig jópár megfordult a kezem alatt
De inkább csak a szikon zsír fogyott el belőle. Többnyire a ventillátort ki lehet venni,újra lehet zsírozni(spec zsírral),vagy olajozni(műszerolajjal) és megint jó egy darabig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest