- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
MzperX07 #100490 üzenetére
ok, úgy jött le, bár kellett az alattad lévő komment, hogy hát bezzeg a szomszédban
(mondjuk, bezzeg a szomszédban...
)
kíváncsi leszek, hogy lesz e hasonló akció pénteken, vagy akár jövőhéten itthon
bár én egy 0%-os thm-ű akciónak is örülnék
nincs kedvem 1 milliót kiadni egy gépért most hirtelen, de havi 40-50 simán belefér 20-24 hónapig. Most jár le a Lenovom is így
telekomnál is erre várok, hogy hátha kis akcióba kerül majd az ottani 4080, és 22 hónapra akkor elvinném
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MzperX07 #100487 üzenetére
Más az áfakulcs romániában mint magyarországon, ezt nagyon sokan elfelejtik mikor külföldi árakkal dobálóznak. Romániában csak 19%, itthon ugyebár 27%, plusz más lehet a haszonkulcs mértéke is...
-
FőDudu
veterán
-
mihione
őstag
válasz
MzperX07 #96460 üzenetére
Hali!
Az normális ha kiegyenesíti a görbét 0.8V érték után lévő órajelekhez.
Lehet AB frissítés,driver frissítések közben elmásztak a beállítások,én egy gyári szűz görbét újra beállítanék a kívánt értékekre majd megnézném azzal mi a helyzet.
Ha valami extrém felbontás vagy bench progi így is ki tudja pörgetni a TDP-t az normális, de ha játékok alatt is kontsants 130W-on megy akkor valami nem okés.Egyébként még a hőfokok és a max elért frekvenciát érdemes figyelni,a hőfok nyilván kevesebb kéne legyen a freki meg ott kéne tetőzzön amit te belőttél neki, általában így egy szép konstans egyenes görbét kapsz mert nem ugrál fel-le a gpu frek.
VBIOS modot nem ajánlom mert ennek működnie kéne MSI AB beállítással is,de van egy olyan Nvidia driver amin a TDP limit unlockolható egy bugot kihasználva és asztalihoz hasonlóan lehet 100% fölé és alá is húzni a csúszkát.Nekem ezzel+150W vbiossal lehetett a sima L5 3070 150W-ra mókolni,de azóta már visszatértem a 140W-os standard driverre.
-
válasz
MzperX07 #89191 üzenetére
Nem az alaplapba van "égetve" a kulcs, hanem az alaplap van egy szerverbe megjegyezve, az alaplapban csak annyi infó van, hogy milyen oprendszerrel lett gyártva a gép. Ha Pro-ra update-elsz (teljesen mindegy, hogy milyen kulcssal, csak érvényes legyen) akkor a szerver felülírja az alaplapról az infót. Azaz a későbbiekben azzal kell már újratelepíteni a gépet.A mennyiségi liszenszes is eredeti Windows és végeredményben ebben is mennyiségi liszenszes kulcs van, mert ez sem személyhez van kötve, hanem a géphez.
-
laposonly11
senior tag
válasz
MzperX07 #88571 üzenetére
A 3060 as éppen hogy elég 60fps hez, én pl. játszom a legújabb proci és gpu igényes játékokkal mint a Battlefield [link] , Red Dead 2, Cyberpunk stb. éppen hogy súrolja a 60 fps-t, Cyberpunk viszont még egy 3080 ast is kinyír 1080p ben is. Refresh range értékeket meg ha a neten nem találsz, akkor mi sem tudjuk. Én a helyedben erősebb kártyát vennék(RTX 3070 de akkor már inkább 3070Ti vagy 3080), vagy várnék 2-3 hónapot és akkor egy RTX 4070/80 as laptoppal intel 13. gen procival sokkal jobb lesz a teljesítmény, persze hogy ezek milyen árban lesznek, arra inkább nem merek mondani semmit.
RTX 3060 laptop kártyák teljesítményei: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest