- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VágniValó #32327 üzenetére
Létezik olyan retardált programozó aki úgy ír meg egy hardvereket vezérlő GUI-t, hogy a paraméterek beállítása és elmentése után, amikor kilép a júzer, akkor nem állandósulnak az értékek?
Ezek szerint létezik... Ez olyan mintha a BIOS beállítsa után nem lenne elég az F10 + ENTER hanem még újraindulás után meg kellene erősítenünk mondjuk valami elfuserált billentyűkombinációval!
És ilyen is van! Hurrá HP
-
Muerte
Topikgazda
válasz
VágniValó #32291 üzenetére
Sokkal egyszerűbben végére lehet járni,ha játékban kimonitorozod AB+RivaTuner kombóval,és figyeled mi történik mikor FPS drop van.
Nálam ennyi van kiíratva:
GPU hőfok,GPU használat,GPU órajel
Vram használat,Memória órajel
CPU hőfok,CPU használat,CPU órajel
Rendszermemória használat
FPSNálad ha úgy érzed a proci körül van a gond,érdemes a magokat egyenként kimonitorozni,és ha van rá lehetőség az AB-ben akkor a fogyasztási értékeket is kiíratni hogy lássad rendesen mit mutatnak a számok W-ban is.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
VágniValó #32284 üzenetére
A hőfokok,órajelek ki vannak monitorozva hogy tudjuk konkrétan mi történik FPS eséskor?
Lehet nem is a proci körül van gondMajd még azt próbáld ki hogy a short legyen 100-110W,a max pedig maradjon 75W,de ez végülis tök mindegy,mert annyit fog enni,amennyi kell neki,nyilván 100W alatt fognak maradni a valós értékek,csak így a power limit ki van iktatva.
Ez egy XTU settings,de lényegében ugyanaz mint egy TS.
-
matyee
őstag
válasz
VágniValó #31899 üzenetére
Én alapvetően a biost preferálom, TS-t ill. XTU-t inkább tesztelésre szeretem, de igazából mindegy mivel oldja meg az ember, lényeg, hogy valahogy be lehessen állítani
asztali 8700k-k amikkel dolgom volt mind 150-180mV alulfeszt engedett brutuál jó hőfokokat eredményezve.
-
válasz
VágniValó #31789 üzenetére
Mindenki ott vesz laptopot vagy bármi mást, ahol szeretne. Viszont tudok náluk drágább helyet is, pl. MySoft. Nekem az USAnotebook.hu webshop keresője nagyon jó, amikor keresgélek laptopot, stb. Nem mindent náluk veszek, viszont én hitelképtelen* vagyok, ezért nekem mindegy, hogy kinél milyen hitellehetőség van.
*Nekem mindenre össze kell gyűjtenem a pénzt, mert nem ad kölcsön egyik bank sem, pl. lakás, autó, laptop, mobiltelefon, stb. dolgokra. A bankokat pedig nem érdekli, hogy mennyi a havi jövedelmem, csak az, hogy nem dolgozok sehol. Ezért kell megvárnom azt, hogy mekkora lesz a nemzetgazdasági szintű bruttó átlagkereset és utána írni a magyar államnak, hogy küldjön több pénzt és megvárni, hogy a Pénzügyminisztérium bankszámlájáról megérkezzen a pénz a bankszámlámra. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest