Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
ftamas88 #399 üzenetére
Ha nem akarod, nem kell...lehet tukrozni a rendszert. Illetve a gyari image file-bol is vissza lehet allitani szvsz.
Elvileg a Win8 jobb jatekokra, par fps-el tobet hoz ki a rendszerbol. Gyakorlatilag en nem vettem eszre kulonbseget...Sot, Win7 alatt neha gyorsabbnak tunik egy ket jatek. De ez szubjektiv. Mikor Win8-at hasznaltam, ott meg mas "rendszer" dolgok tuntek gyorsabbnak....
-
Kasya
nagyúr
válasz
ftamas88 #397 üzenetére
A gyari Win lemezre bele van egetve a serial, tehat nem keri kulon...
Kulonosebb spec nincs benne, csak a hatter, betolto kep stb...amit utolag manualisan is letolthetsz. Ha van masik win lemezed, hasznald nyugodtan. -
Mayday001
csendes tag
válasz
ftamas88 #393 üzenetére
Reméljük hogy tudnak valamit tenni de ha itt már leadták hogy milyen konfigot állitsanak össze késöbb nem is lehet modositattani menet közben bár nem tudom mennyire van itthon képben a hazai alien képviselet... teszteket én is szivesen megnéznék azért a 765m sli-ben szépen muzsikálhat nem is kicsit
-
ftamas88
csendes tag
-
Muerte
Topikgazda
válasz
ftamas88 #361 üzenetére
Igazából load nem fog sokat jelenteni az U3 sem sokkal többet mintha meg lenne emelve az alja a gépnek de valamelyest legalább a burkolatot hűteni fogja és friss levegőt tudsz juttatni a ventik nyílásaihoz.
Idle állapotban meg nagyjából szobahőmérsékletű lesz tőle minden hardver benne.Pl.nálam most megy alatta és ilyet mutat:
-
-
etern
tag
válasz
ftamas88 #309 üzenetére
Nem rossz az új design se, deee azért nekem a régi egyedisége jobban bejön. A plusz billentyűk, nálam tuti azok lennének ott bal oldalt ami miatt pár hétig melléütök
Remélem valaki csinál innen a fórumon is tesztet majd róla! Mondjuk az tényleg vicces, hogy "élőben" szebb mint a reklámfotókon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest