Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
-
gago1975
őstag
Szia.
Tényleg nem kötöszködni szeretnék de pont, hogy nem az i5-7300HQ a kevés, hanem a GTX1050M 4GB ami kevés, illetve a 8GB ram lesz még karcsú. Medium beállítás mellett azért lehet vele így is játszani max 30-55FPS között.
Ha itt megnézed
CPU:85%
GPU:58%
16GB Ram: 100% tehát ez a minimum, különben tényleg FPS beesés lesz.Egyébbként a régebbi gépekre inkább a PUBG Lite-ot javasolnám, hiába gagyibb a grafikája.
Csak nézd meg, hogy a 7300HQ+1060-al ultra beállítások mellett mennyivel jobban teljesít.
-
gago1975
őstag
Az avatar azért elég feltűnő és egyértelmű szerintem
Hmmmmm.Akkor ezek szerint qetantst egy gomba ami spórával szaporodik de a nemét nem tudjuk, Muerte egy lila viziló(lehet csaj is a színéből kiindulva) Bluesummers szintén csaj mert egy vörös dög az Avatar-ja (csak nem te voltál az egyik aki benyalta), KillHates egy ufó vagy meztelen csiga fajta (ha csiga akkor himnős és van mindene
), esetleg valami a Marsról, Dhampir valami cicalány vagy hasonló?
Hagyjuk már ezt, (#50462) KISDUCK-van igaza, Avatar alapján megítélni valakit hogy milyen nemű lehet még 10 évvel ezelőtt is naívság volt.
Nem figyeltem, és ez nem is volt itt soha téma, hogy ki miért milyen Avatar mögé bújik.Személy szerint sokkal jobban örülnék ha egy privát kép lenne az Avatar helyett, mint az fb-n vagy a viber-en stb.....
-
Sly189
senior tag
Acer hűtése ránézésre nekem nem tetszett - ott van az egész hátsó nyílás mint egy szellőző, és csak a fele van kihasználva "kifújásra", hiába a 3 év garancia.
+1 a +8GB RAM-nakaz kell is szerintem is, Chrome megeszi
@KISDUCK Én a MediaMarkt mellett lakok, gyakran teszek csak egy tisztelet kört, vannak nagyon jó árak, még ha nem is a weboldalon de élőbe. Fordítva is igaz szokott lenni, ha weben olcsóbb és az áruházban van polcon, átírják webes árra. Korrektek nagyon.
-
-
gyépés
aktív tag
Nem tudom, te miket néztél, amiket én néztem, azok a 15% kedvezmény után mindegyik olcsóbb volt, mint bármelyik másik magyar boltban. (by árukereső)
Egyébként szokott mostanság ilyen akció lenni az MM-nél, én is így vettem rokonnak gépet akcióban. Akkor csak -8% volt, de 200 volt a keret, így pont becsúszott alá. -
gyépés
aktív tag
Én várnék kicsit a helyedben. Egyrészt a 3750H/3550H +1650 nem túl nagy előrelépés az előző gépedről. Kb. 30% teljesítmény növekedésért, én nem adnék ki több százezret, pláne, hogy nem is a csúcskategóriáról beszélünk. De nyilván ez szubjektív.
Az új 4. generációs ryzenek annyival jobbak, hogy 15W teljesítményből hozzák akár a 8-9 genes 45W-os i7-ek teljesítményét, hűvösebben. Egy ryzen 5 4500U vagy afölötti gép proci teljesítményben bőven elég lenne neked jó ideig, nem is drágák, csak sajnos még nem nagyon lehet ezeket itthon kapni. Persze a H széria még erősebb, abból is érdemes szétnézni.
Meg amúgy sem sok laptop jelenik meg velük sajnos. A vírus miatt kicsit lassan kezdtek el terjedni az új gépek, én kivárnék a vásárlással kicsit, nagyobb választék lesz szerintem 2-3 hónap múlva, meg ha a forint magára talál olcsóbb is lesz. -
KISDUCK
addikt
Amiket láttam eddig teszteket ott rendesen felszökött a hőmérséklet, de ott a hűtés se volt a legjobb (gondolom a nitro se kapott azoknál jobbat) meg kicsit magas feszeket kaptak a procik. Dell g5 se is járt már Jarrodnál, a tesztjeit még nem néztem meg róla, de egy múltkori másik tesztben az melegedett.
-
Tavaly ősszel ekkora volt még az anyjuk. Vártuk, hogy 1 kilósra felerősödjön, mert csak akkor altatható biztonságosan. Erre bekapta a legyet, még mielőtt orvoshoz vittük volna valami pedifil kandúrtól
Úgyhogy azt mondtuk, hogy szűljön egyszer, mert akkor problémamentes hosszú élete lesz majd. -
Ubul86
őstag
én olyan oldalról közelítettem meg mindig a dolgot, hogy melyik a jobb? egyszerre kifizetni 500000 ft-ot, vagy apránként.
Mivel nem lehet tudni, hogy mi jön közbe fél év múlva, 1 év múlva, vgy akár 1-2 hónapon belül, önhibánkon kívül, ezért próbálok mindig úgy tervezni, ami a legkifizetődőbb...skót vagyok amúgy, amennyire lehet, mnidnig visszafogom a pénztMentegetni se akarom magam, mert amúgy persze, amit írsz, az is igaz, ez szerintem meg már hozzászokás. Egyszer elindult, aztán mókuskerék, mert az a pénz már alapból, mikor elindítottunk egy folyamatot, nem állt rendelkezésünkre, csak akkor, mikor már lejárt a tartozás...de ha nem állt a rendelkezésünkre, akkor nem fog hiányozni később se, és akkor meg miért ne.
Persze lehetne minden másra is költeni azt a havi 15-16K-t most, csak nem tudom, hogy mire
pont ez a baj, mert érzésre megvan mindenünk, és még így is pozitív a mérleg. Viszont itt meg már jön az, hogy mindig jobbat és jobbat , ahogy más is megfogalmazta, szóval megint mókuskerék, bár telefonnál erről már leszoktam, 4. éve hogy samsung s8 itt figyel az asztalomon, még épp működőképesen
(akksi kezdi megadni magát)
de legfőképpen azért átlagosan úgy próbálom megközelíteni a dolgokat, hogy ha most kifizetek 500at egy laptopra, és egy hónap múlva belecsap a villám a házba, komolyabb problémákat okozva, akkor arra sürgősebb kiadni X összeget egyszerre, minél hamarabb, mint egy laptopra egyszerre, főleg hogy munkaeszköz, szóval amig van munkám, nem érzem azt hogy az a pnz kárba veszne (programozás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest