- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64906 üzenetére
Tehát egyelőre rosszabb a géped, mint ahonnan indultál vele ?
-
válasz
MaxxDamage #64902 üzenetére
Ne értsd félre ezt csak úgy általánosságban mondtam (neked címezve) mint pár napja hallott esetet. Még most is fogom a fejem utána, hogy történhet ilyen.
-
válasz
MaxxDamage #64897 üzenetére
A gariról......
Egy barátomnak most romlott el a laptopja, feltehetőleg bga gond. Azt mondja már az elején voltak csíkozódások a kijelzőn, csak nem foglalkozott vele. Letelt a 2 év garancia idő. Eddig nem volt rá ideje ingyen javíttatni, most meg fizethet érte, ha egyáltalán javítható. Pénze persze semmi most erre.
Időnként magamtól elvonatkoztatva én is tudok nagyokat nézni és pislogni.
És a srác különböző elektronikai cuccok javításával keresi a kenyerét. -
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #64889 üzenetére
Gondolom normál esetben így megy, ha garanciális a dolog. Kapsz egy újat, a régit meg vissza. De nem is értem most megint új problémákat gyártasz magadnak a semmiből?
-
Bosston5526
csendes újonc
válasz
MaxxDamage #64863 üzenetére
Rendben. Köszönöm a segítséget!
-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage #64855 üzenetére
mit? abba a gépbe gyakorlatilag nem lehet belekötni, egyetlen hibája a billentyűzet, de azt is fél - egy év múlva lehet cserélni gyárira (ugye, ha elkezdenek szállingózni az alkatrészek hozzá, 10k körül szokott lenni csak a billentyűzet, 30k körül az egész palmrest)
350k-ért a hülyének is megérte (kicsit én is bánom, hogy nem rendeltem egyet, de kb ugyan ez van nekem, csak 1660Ti-vel, és mivel ennek se használom a 10%-át se, és az eladással is rühellek foglalkozni, így nem rendeltem) -
válasz
MaxxDamage #64814 üzenetére
Én nem értelek...
Szétbarmolódott a heatsink-et a sok csavarozástól.
Nem erre lett kitalálva. Szerintem.
Ha visszaküldöd a gépet akkor be fogsz szaladni tátott szájjal a f@szerdőbe, mert meglátják a PCS-nél, hogy mit történt a hűtéssel szerintem a garit is leveszik a gépedről és fizetheted a bevizsgálást, a szerelést, a heatsink-et, és az oda-vissza szállítást is, mert ez minden csak nem garanciális dolog. Szerintem.
Aztán csinálsz amit akarsz Lajos, csak aztán nehogy gáz legyen a PCS-nél... Én szépen sunyiban rendelték Aliról egy heatsink-et fel gapozva (a kínai is a Clevo gyárból rendeli, csont ugyanaz lesz mint amit dupla áron a PCS küldene), nehogy a PCS sejtésére jusson, hogy annyiszor lett szétszedve az a szegény gép, hogy a furatok vállai átszakadtak már és a spacer-eket is ki kellett már cserélni... Aztán amikor eljön megint a pasztázás ideje, akkor kicserélném kompletten csavarostúl-mindenestűl. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #64813 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #64792 üzenetére
Még egy heatsink cserét már nem bírunk ki.
-
válasz
MaxxDamage #64773 üzenetére
Nem értem mi a szent szar a bonyolult azon a billentyűzeten?
Egyszerű Clevo ollómechanikás billentyűzet, fél kézzel a seggben szétszedhető.
Ha ez neki bonyolult, akkor mit szólna egy pillangómechanikás Macbook Touchbar billentyűzethez, vagy a rommábonyolított GT75-ös hibrid-mechanikus billentyűzethez? -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64789 üzenetére
Most a pontos végződéseket nem ellenőriztem, hogy X170..., de látom ez már az RTX30-as verzió.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64778 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
Te aztán két marékkal szórod a lóvét arra a gépre, nem beszélve a bele ölt energiáról.
Összeszámoltad már, hogy mennyiben van ez a projekt? -
válasz
MaxxDamage #64775 üzenetére
Tetoválóművészet, gravírozás a javából. Én lézerezni a szememet fogom ha el jön az ideje.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64775 üzenetére
Németektől lehet kérni magyarral.
-
válasz
Enyém meg a polcon arra hogy beszereljem, és akkor most mi van. Az a jó, amihez könnyen és olcsón kapsz mindent, nincs vele sok baj.
-
válasz
MaxxDamage #64758 üzenetére
kínaiak ezért kb. fél kilónyit adnak, s nem viccelek. Én anno notebookok szereléséhez rendeltem mindenféle csavarméretet, s az nem volt ennyi.
10mp-es keresés után:
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20210610064604&SearchText=screws+notebookÚgy látom azóta még jobban lejjebb mentek az árak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #64758 üzenetére
meg a posztolás róla
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #64727 üzenetére
nálam 1-2 hetente bealakít a win10, ugyanígy, csak különböző hibakódokkal. Néha ott marad alvó üzemmódban, mire visszajönne minden, kékhalál
Ok mondom, aztán mikor újraindítom, akkor meg pörgeti a ventiket egy ideig
de csak ezért nem akarok linuxra átmenni
-
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #64727 üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #64601 üzenetére
Valszeg velem van a baj, de szerintem nem olyan sok az...főleg hogy itt értelemes ok is áll mögötte....
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #64601 üzenetére
meg amikor megküldi az a venti hang se gyenge
karcolja alulról már 60-at
ez egy igazi tégla, minden bájával és hátrányával együtt
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #64505 üzenetére
Talán simán fog menni.
/csak leküldik a heatsinket és nem kell felküldenem a lapost, mert az úgy kizárt és nem játszik..erre nem kérdeztem rá, majd ha előrébb jutok velük, akkor lesz róla szó/Elvileg a címre is rá kérdeztek (ez előtti mailbe), én azt írtam nekik, a számlán rajta van és csatoltam (ismét) a garis ("Gold" Warranty) számlát. Valakinek van tapasztalata a PCS-l? Úgy vettem ki, ahány "ügyintéző" annyi féle eljárási mód...szerencsére ezt eddig egy emberrel leveleztem eddig és remélem ezután is. Eddig pozitív a tapasztalat.
-
válasz
MaxxDamage #64486 üzenetére
Hát én nem irigyellek, de ez a hűtési mizéria emiatt a megoldás miatt? Nekem sosem kellene ilyen, mert hatalmas kiszolgáltatottság. A régi világot kérem vissza. Talán kellene egy technikai forradalom egészen más alapokon. Persze nekem most nincsenek hűtési gondjaim, mások vannak. Nálam más van ami bosszant, ki van ez találva meg tervezve.
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #64486 üzenetére
Remek.
Akkor reméld hogy kapsz tőlük másikat, mert errefelé sehol nincs raktáron. -
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #64435 üzenetére
Szép szép meg tuti jó de msi után nem vennék dtr gépet ... Le lehet azt hűteni ha szépen megvan tervezve lásd Aourus vagy Aero sorozatok ... Öreg vagyok és gyenge már ekkora súly napi szintű cipekedéséhez amit egy DTR képvisel főleg a kéttápos cuccal, de azért a szemem kívánja
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #64393 üzenetére
Ezt egy 3080 super el elfogadnám karácsonyra
-
válasz
MaxxDamage #64412 üzenetére
Gondolom kapott vagy 300 privátot hirtelen 😂🤣
-
válasz
MaxxDamage #64409 üzenetére
Mire megnyitottuk mi a linket már módosította 150 ezerre!
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #64393 üzenetére
Hát jelenleg nagyon erre felé hajlok.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #64397 üzenetére
ez mitől is bb?
-
válasz
Ehh, meg lesz neki sokáig. Minap kelt el 130-ért egy G751-es GTX980-al. Na, az BB volt valóban
-
Gergello
addikt
válasz
Gtx 960 ? Mit akarsz ezzel ?
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #64297 üzenetére
Ha nézte valaki a győr meccset.... ha jól láttam, egyik zsűri tag G752-vel tolta.
-
válasz
MaxxDamage #64272 üzenetére
"Én meg azon gondolkoztam el, hogy anyaghibára hivatkozva cseréltetem a komplett hűtést a PCS-el"
Bátorkodom felhívni a figyelmedet, hogy azért a PCS egy kínai gyártó disztribútora, nem egy DELL, szerintem úgy el fognak hajtani a 3.14csába, mint a magzatvizet. De ne legyen igazam....
-
válasz
MaxxDamage #64267 üzenetére
Arra figyelj oda, hogy rendesen beleüljön majd a csavar nútjába a csavarhúzó feje.
Gondoltam, hogy nem ezt használtad hanem a konyhakés hegyét
Azért forszíroztam az új hűtést mert a megrendelt csavarok semmire sem lesznek jók ha a mostanihoz akarod majd használni. Nem fogja leszorítani a procit a gyári csavar a mostani hűtőtönkkel. -
válasz
MaxxDamage #64264 üzenetére
Komplett hűtést is rendelj hozzá ha megrendelted a gyári csavarokat mert szét van barmolódva a váll rész is, ahová a lefogató csavarokon lévő rugó felül.
Többek között ezért (meg azért is mert el voltak már nyalva) cseréltem ki a lefogató csavarokat, szélesebb vállúra, mert azoknak a rugói már átestek ezeken a lyukakon.
Amit még mernék ajánlani, hogy rendelj egy jó szerszámkészletet, pl. iFixit-et vagy Wiha-t, ami rendesen beleül a csavarfejekbe és akkor nagyon kicsi az esélye, hogy megint elnyalódnak a csavarok.
-
válasz
MaxxDamage #64138 üzenetére
Vagsz egy pici likat a hatlapra, es mehet az m.2 to sata atalakito...
-
válasz
MaxxDamage #64094 üzenetére
Én még 1070-el toltam végig 40-50 fps volt nálam, igaz fhd. Jó játék, és bár volt időnként valami fps drop amit nem nagyon értettem(hdd miatt?
), szépen futott. Most nem tudom mit művelne.
-
válasz
MaxxDamage #64053 üzenetére
Csak szeretnéd.
Már eladtam, de a P5200 az van, ha megdöglik a jelenlegi megy vissza. -
válasz
MaxxDamage #63963 üzenetére
Csak felhasználtalak magam elé tolva miszerint érdekel a téma.
Veszem a humort főleg a mestertől.
Egyébként én már nem is tudom mikor humorizál és beszél komolyan. Agymosott lettem, igazi hívő ha róla van szó.
-
válasz
MaxxDamage #63915 üzenetére
van ilyenem pár darab ha jól emlékszem
Küldjek neked 1-et, ha van?
-
Pocok256
veterán
válasz
Úristen micsoda hülyeségeket ki nem találnak
-
Gergello
addikt
válasz
Már szállítanak Magyarországra ? Nem rég még szünetelt.
-
válasz
MaxxDamage #63872 üzenetére
Először fanyalogtam én is amikor US billentyűzettel kaptam az AW-met, de aztán láttam, hogy EU-shoz totál nincsen semmi az Ali-n.
Ilyen van a Clevo-ra viszonylag olcsón az Amazon-on
"Clevo tastaturabdeckung"-ra keress rá. -
válasz
MaxxDamage #63859 üzenetére
Nekem is van az AW-hoz
Te javasoltad nekem!
Én csak a AGA portot dugtam be vele, mert az érzékeny, meg az én gépemen alig vannak portok és azokat elég gyakran használom is . -
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #63864 üzenetére
Köszi, van itt minden.
Skin, bill védő, kijelzőfólia, stb. -
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #63862 üzenetére
Beszerzési hely link.
-
válasz
MaxxDamage #63841 üzenetére
BUTTPLUG készlet? Lehet menni akkor a bzuibárba!!
-
válasz
MaxxDamage #63800 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #63789 üzenetére
Youtube video alapján a Phobya lágy benyomást keltett. Ezek szerint mégsem az volna?
-
válasz
MaxxDamage #63739 üzenetére
Figyu nálam 5000-van......messze vagy még tőle.
-
válasz
MaxxDamage #63729 üzenetére
Vegyél BIOS írót, nekem hamarosan lesz és mehet a móka. Csak a mestert ezzel fel ne keresd!
Nekem meg neked téma tiltva, értem?
Akinek nem elég 200W annak 500 sem.
-
válasz
MaxxDamage #63722 üzenetére
4x16? Aki mindig a maximumra tőr az nem sokáig bír nyugton maradni. Tudom pont tőlem.....
-
válasz
MaxxDamage #63710 üzenetére
És ha tönkremegy és nem tudják cserélni, akkor levásárolhatod. Mikor fogsz beújítani új laposra? Milyen távra tervezel?
-
gago1975
őstag
válasz
Szia.
Akkor ez lényegében "csak" garancia felülírás/bővítés/váltás és nem hosszabbítás.
Olyanra nincs, nem volt lehetőség, hogy meghosszabbítás mondjuk a mai naptól és nem a vásárlás/gyártásáról számított +3év?
Mert most van kb +1év garis, igaz prêmium garancia, de mégis csak 1év.
Mondjuk több mint a semmi.Csinos az új "klaviatúra", és legalább megtanulsz vakon gépelni
és nem kell a billentyűzet világítást használni
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #63712 üzenetére
Mondjuk amilyen szarragok manapsag a gyartok, gyakran kenyszerul a ember kokanyolasra.
Rendeltunk Lenovotol egy Thinkstation gepet - i9, 64GB ram, Quadro kartya, 1TB SSD. Nem az atlag desktop gep.Mivel alaplapon van masodik slot az SSD-nek, rendeltunk melle meg 2TB-ot.
Meg is jott. Kulon dobozban.Csak epp a lapon van foglalat hozza, de kell egy muanyag bepattintos basz ami az ssd veget tartja a hazban. Egyebkent csak a foglalat tartana.
Na olyat meg veletlenul sem mellekelnek, beszerezni 1-2 het. Lenovonak.
Igy SSD ki, leklonoz a nagyobbra, majd particio kihuz maxra, nagyobb vissza.Amugy WD SN730 volt benne gyarilag - azt pont nem ismerem sebesseg ugyileg.
-
válasz
Kis baja, tuti nem lesz, mert az nem szokott lenni az X170-esnek, nagy baja meg csak a júzertől lesz neki. Szóval óvatosan a bütyköléssel
-
Speedy007
őstag
válasz
MaxxDamage #63679 üzenetére
Akkor ez egy ritka laptop amiben van plusz 2 slot? Vagy átalakító van hozzá?
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #63664 üzenetére
Ilyen és ehhez hasonló anomáliákat én is tapasztalok, ha napokig/hetekig nincs újraindítva a gép, a kedvencem mikor pár óra game után elindítanék egy másik játékot, de nem történik semmi csak a ventik kezdenek el úgy járni mintha egy épp felszálló gép turbinái lennének
-
válasz
MaxxDamage #63662 üzenetére
Mert vakuztál közben… 😂
szerintem is driver, vagy a színkezelési beállítás lesz. -
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #63653 üzenetére
PCZ a német leányvállalat. PCZ Kontakt
Established in 2003 in the United Kingdom, we speak 10 languages and supply computers to over 30 countries across Europe. We have registered branches in France, Italy and Spain, a subsidiary in Germany and we are registered for VAT in 13 countries.Nem is tudtad? 10 nyelven beszélnek.
-
válasz
MaxxDamage #63594 üzenetére
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #63580 üzenetére
Kössz
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #63576 üzenetére
Igazad van, de érdekelt volna, h.mit tud 10900k delid repast pl cinebench r15 loop-ban ... elvigre tiéd a legütősebb gamer gépek egyike...
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #63561 üzenetére
Erre a szintre eljutni nem egyszeru , de nem is lehetetlen. Hasznalom a lapost es en se piszkalom max neha szoftveresen, de lassan a vegere erek a beallitasi lehetosegeknek. A rengeteg kalibralt szinprofil nagyon baba pl.
-
tsiga18
tag
válasz
Szia,
Elnézést hogy nem privátban írok, hátha másoknak is segítségre lesz a válaszod.
Ha jól láttam régebbi hozzászólások alapján, neked volt Dell G7 7790 géped (nekem most ilyenem van). Miért cserélted le, volt vele valami probléma? -
kdavid23
aktív tag
válasz
Jó kis noti, teszel fel majd néhány tesztet?
-
válasz
MaxxDamage #63558 üzenetére
Pont te mondod ezt?
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #63542 üzenetére
Remelem jo lesz, mert amiket eddig lattam ott csak a meglevo karakterek melle/ala/fole tudtak uj karaktert lezervagni, az meg szerintem marha ronda!
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #63507 üzenetére
Strg-bol hogy lesz CTRL?
-
válasz
MaxxDamage #63507 üzenetére
Engem most az foglalkoztat jobban, hogy CMD, parancssorból meg kellene próbálnom felülírni a vbiost. Nem akarom leszedni a kártyát a hűtőről majd újra pasztázni, nem akarok ezért megint elmászni és fizetni, majd vissza ha baj van mindent.
Egyszerűen csak bepötyögni a helyes sorokat és megcsinálni, kihasználni a vga adta teljes lehetőségeket. Elég volt a csökkentett módból.
Megint nézhetek utána mit kell beírnom.....és ha aztán nem jön fel a vga, hogy csinálom vissza? Ami ment előzőekben, sikerült, nem biztos hogy jelenleg is működni fog. Most parázok miatta.
-
válasz
MaxxDamage #63501 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #63501 üzenetére
Szerintem a hűtést nem kell kivenni ahhoz, hogy hozzáférj a billentyűzet alatti ramokhoz...
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #63494 üzenetére
Most, hogy végre szakember összerakta akkor itt az ideje szétbontani !
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #63387 üzenetére
Ugyanezt gondoltam a képek láttán, egy takarítás lehet ráférne a gépre.
-
válasz
MaxxDamage #63307 üzenetére
Csak ezen az egyen gondolkoztam mielőtt belevágtam a további tuningba. Talán csak a szépsége miatt. Vékony sz@r a mostanimhoz képest, akkor is ha jóval nagyobb a teljesítmény. Jó hogy kihagytam és máshogy döntöttem.
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #63307 üzenetére
Szerintem az egyik legszebb 15,6 gamer noti az újak közül. Ütős a GPU, a CPU hűtése meg olyan amilyen, kevés az intel sokmagoshoz, de erre van a vasalás. Nálad a Rába-Steiger mellet elbújhat, meg tudjuk a megalomániád, de ez nem is DTR. A hirdetésbe pedig kell a vevőmágnes.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #63282 üzenetére
Kemény nagyon mennyire leterheli a te gepedet is. Itt mennek az rt core ok meg a tensor core ok is dlss miatt.
-
válasz
MaxxDamage #63282 üzenetére
Addig nem kell bebrálni a konfigot, amíg nem kezd el valami laggolni. De a hardver erejéből arra merek következtetni, hogy ez nem idén, sőt talán nem is jövőre lesz. Elég overkill az a cucc mot így. Jövőre majd mikor megy az SSD-vel bányászás, akkor elcseréled az egyik 2TB-osat egy 3080MXM-re egy-az-egyben
és megint nem lesz gond évekig 😂👍🤣
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #63261 üzenetére
Szia.
Ezt a típusszámot KHX3200C20S4/16GX honnan olvastad ki?
Tudod, hogy a Clevo X170-es macerás, háklis a RAM okra, így mindenképp mielött megveszed, érdeklődj utána kdavid-tól illetve Clevo fórumról, hogy ez jó lesz e neked.
Nagyon nem elég neked a 2x16? -
válasz
MaxxDamage #63250 üzenetére
Ahogy látom összeszedte magát a masina, amikor bénáztam a CC-vel akkor volt, hogy 56xx pontot tekert
Na ekkor sz@rtam magam össze, hogy gebasz van, de szerencsére csak szoftveres volt. Ahogy nézem a 200W mellett new rossz a 69.9°C, viszont a GPU hotspot-ra figyelj oda ami 85°C, tehát nem bányássz vele, mert lesz space invaders!
Köszönöm a visszajelzésed, használd egészséggel és megelégedve! 👍
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #63261 üzenetére
Csak furcsállom, pedig meglenne ott a 7000
Ha szólt volna Atis akkor kimegyek és kipróbáltuk volna -
válasz
MaxxDamage #63256 üzenetére
Ez az igen.
Nem jöttem volna rá magmától.Köszönöm.
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #63252 üzenetére
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #63250 üzenetére
Mondtam megcsinalja jol, ha ugy van en is elkuldenem szivesem a vasam neki ha nem kuld el melegebb eghajlatra , mondjuk hawaiira.
Engem sem izgat mar a pontyszam , tolom a project cars 3 at meg a tdu 2-t boven jo minden.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #63239 üzenetére
Rakjál még valami matricát a gépsasra az tudod kapásból +10 fps
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #63237 üzenetére
Ne felejtsd a minimum 60 fps-el felvett videót
-
válasz
MaxxDamage #63234 üzenetére
Meg patent most már a hűtése is!
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #63217 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #63221 üzenetére
Egy vagyont fizettél értük, egyértelmű, hogy visszaküldtem ezek a Te dolgaid!
Meg nem ma ér véget a PC-s karriered, ezért jó lesz az még más géphez...
Ahogy megbeszéltük a kék gyurmából egy kis csíkot levágytam, távolság méréshez. Azt ezúton is köszönöm szépen -
válasz
-
válasz
Hamisíthatatlan warranty seal! 😂🤣
-
válasz
MaxxDamage #63201 üzenetére
Az egyiken herevere a CPU; 4 GHz-en ment, a másikon kb 10 másodpercig bírta a 4.8-at
Neked legalább ment 20 másodpercet 5 GHz-en ALL-CORE(aztán inkább nem erőltettem, nem féltem, hogy nem lesz jó vége)
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #63189 üzenetére
Óóó, micsoda eunuch azzal a 200W-al
, akkor az enyém a 115W-al már inkább lány
#63200 KillHates: akkor nálam valami hibáddzik
, óvjon téged az ég attól a sötét jövőtől amiben egy magamfajta hülye expertnek számít...
Anno azért vettem ( az asztali proci Wot-ra való előnyén kívül- ezt is igazolta az idő) mert kb ezzel nem kellett egyedül semmit se csinálni...Ez egyből rendesen volt megkenve normális pasztával,
nem a Pál utcai fiúk szájából kivett gittelmint a többi, semmi hülye bugos szoftver mert mind működik...
Ezt csak használtam, kb semmi mást nem olvastam itt annak idején minthogy minden mással csak a baj van, meg persze a jó Obivant, és a napkeleti bölcsességet a falazóblokkokról meg colos pallóról -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #63201 üzenetére
Találtam mást, itt 207W+ a GPU fogyasztás
-
válasz
MaxxDamage #63193 üzenetére
Ja, persze! Az AB azért kellett, mert elfosta magát a rendszered és befittyent a pánik, hogy valami elmelegszik, de nem tudok hibázni;
azzal minden rendben van
Nekem az SP a rendes GPU teszt és az AIDA, vagy a Prime95 a CPU tesztÉs azért felmerült bennem a halovány igény, hogy leeszteljem a munkám és ne kelljen mondjuk 15 percet várni, míg az infantilis 3DMark tesztek lefutnak a kardozós űrlényekkel és a nagyítós pics@val
Gondolom azért ezt meg tudod érteni
De legközelebb, összerakom a gépet, lecsekkolom fizikailag, hogy minden kontakt rendben legyen, aztán elküldöm úgy ahogy van és lépj te orális kapcsolatba a szoftvereiddel. -
válasz
MaxxDamage #63190 üzenetére
"Azt szoktam mondani, lehet barmilyen jó hardvered, ha nincs rá megfelelő szoftvered....megb*szh*tod! "
Erről DJattis tudna most mesélni; az AURA rommá szopt mindkettőnket -
válasz
MaxxDamage #63190 üzenetére
Jól kibabráltál velem, hogy nem figyelmeztettél erre, este fél tizenegyik szoptam mint a torkosborz, mert simán azt hittem hardver hiba. Bár gyanús volt, hogyha kilőttem a process-eket, a feladatkezelőben, akkor ment minden rendben.
Aztán mondtad a telefonban és kisimultek a ráncaim.
Utána teszteltem jó fél órát (kellmesen be is fűtötte az szervizt!)
-
válasz
MaxxDamage #63173 üzenetére
Hol? Milyen Max-Q?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest