- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
Nekem is nagyon bejön, volt ugye x13-am és emiatt vannak fenntartásaim ezzel a z13-al kapcsolatban is. Azt is lehetett tabletként használni és őszintén szólva nem volt kényelmes. Az egyik, hogy meleg volt a ház, nem forró, de azért meleg, sima netezés közben is. Ami nem volt kényelmes hosszabb távon, zavart, hogy meleg. A másik, hogy nehéz. Ez is több mint egy kg azt hiszem, tabletként kifejezetten nehéz, ami szintén nem kényelmes.
Azért nagyon szívesen kipróbálnám, hogy tényleg így van-e, ahogy gondolom -
echterion
nagyúr
"Hát, ha már csak ez maradt neked, akkor Isten ments, hogy ezt elvegyem tőled." -> ez mindent visz, mint a piros hetes.
Mellesleg szerintem is erősen van értelme, pont most agyalgatok azon, hogy mindkét laposom eladom és veszek egy hurka vga.val felszerelt AW-t, az általam hirdetett 3070ti meg megy mellé egy eGPU dobozba.
-
FőDudu
veterán
Fog egy combos procival szerelt gepet es radug egy izmos asztali kartyat. Win-Win.
Sok kis gep van amit nevetseges GPU-val (vagy csak integralttal) adnak ki - holott prociban eleg jok. Ilyeneknek barmilyen TB kulso GPU jo lehet.Melleseleg volt valami ficko aki tesztelgette, hogy a TB hostok milyen modon kapcsolodnak a gephez. Volt olyan, ahol a 2 TB port 2 kulon PCIe volt, azaz ott duplazodott a savszel ha az egyiken ment a GPU es a masikon valami kulso tarolo logott.
Nem rossz technologia az - de valoban van rajta veszteseg. De meg a 20-30% veszteseg eseten is egy high end kartya biztosan erosebb mint barmelyik beepitett. Legyen szo 165 wattos 3080-rol vagy 200+ wattos 2080-rol.
Aki tudomasul veszi a veszteseget annek eleg lehet.
-
2018
senior tag
Legalább néznél utána a dolgoknak de nem.
[link] Az asztali 3080 thunderboltra kötve kikap egy mobil 3080 gputól. Nekem és még sok másnak nem kellene ez így ebben a formában. Én rendelkezem ezekkel a high end cuccokkal és alá is tudom támasztani. Ennek a youtubernek lehet hinni. Rengeteg a bukó teljesítményben thunderbolton keresztül. Ha high-end eszközöket akar használni az ember így.
-
MaxxDamage
félisten
Hát húzod a core & memory clock csuszkát és teszt...ha ok akkor 👌
Ha nálam marad a lapos, akkor majd 1x felküldöm KH-nak és kis hűtés tunning lesz alkalmazva, mert a proci viszi all core az 5GHz-t de 95c+ és fogyasztás is 210W+ de nem igazán egészséges, asztali proci ide vagy oda...meg a CPU+GPU 400W+ fogyasztással termeli a hőt is, amit a 340W hűtés már nem bír el.Talán a CPU direct die ami segítene meg a GPU IHS...KH jóvoltából jó pár mátyásér...
-
hszilard666
veterán
Ez nem a high end modell? i9+3050Ti es kiépítés. Szerintem is rengeteg, de nagyon tetszik a gép. De ha vennék akkor a "GZ301ZC"-t venném, az "csak" 1800+VAT.
De ha jobban belegondolok akkor lehet az is sok. Halo product, szóval nem a legjobb ár/érték arányban. Talán egy 500K-t adnék érte, de többet nem hiszem. Nah majd pár év mulva kukázok egyet az apróról.
-
FőDudu
veterán
-
-
MaxxDamage
félisten
Amúgy tudok egy jobbat!
Ha nem akarod szét kapni (mert miért is!?) és mivel neten nem találod biztosra, így írj a gyártónak egy mailt (SN és egyéb azonosítással) és esetleg úgy mehetsz 100% biztosra (csak egy hely van) pont.Én úgy szoktam...gyártóval veszem fel a kapcsolatot....Asus, MSI, Gigabyte, stb...gyártókkal már sokat csevegtem és segítségemre is voltak! /régi alaplap, ram támogatás, cpu és egyéb gondok miatt, mind megoldva - bár volt olyan MSI WorkStation (Dual s370 P4 Tualatin) lap gond (támogatottság) amivel kapcsolatban csak a rendszer archívumból tudtak kinyerni adatokat, mert pl. akikkel beszéltem, nem is voltak még az MSI-nél vagy túl fiatalok voltak, hogy fingjuk legyen bármiről azzal kapcsolatosan..."régi tech, kevés infó" volt a fő válasz! -
-
vakablak93
őstag
Alapvetően értem amit írsz és teljesen elfogadom hogy számodra a Deck ezek alapján tényleg csak egy kacat, hidd el megértelek
De nekem ez csak másodlagos eszköz és csak és kizárólag játékra ha buszon ülök munkába menet vagy ebédszünet van így számomra ezek nem fontosak. Valahogy így néz ki számomra az One X Player:
1. Ekkora panelre főleg játékra ilyen gpu mellett nekem semmire nem kell a nagyobb felbontás, 720p-t is alig tudják hajtani bármelyikről is van szó nem hogy 1600p felbontást.....
2. Nekem csak játtszani kell, arra is csak másodlagos.
3. Stylus, ujjlenyomat olvasó: nekem nem kell, ezek nem telefonok hanem pck.
4. Erre nekem nem kellenek a csatik, csak töltésre, nem állnék neki egy ilyen kis cuccon videót vágni vagy 20-30 Gb nyers fotót egy egy fotózás után feldolgozni, mert gyengék ezek ahhoz.
(Őszintén csodálom is, hogy neked türelmed van renderre fogni ilyen procikkal ezeket)
5. eGPU szintén nem kell, van egy számomra kellően erős laposom esetleg arra tennék eGPU-t a jövőben ha bármi értelme lenne de nincs. (nyamvadt tb3)
6. Nem kell a keyboard se, nekem handheld kell.
7. win10 és 11 kompatibilis a deck is ezt már a kezdetek kezdetén elmondta a Valve ahogy azt is hogy bárki tehet rá windowst. Nekem licenszem is van, de kettőnk között szólva ameddig elindulnak rajta a játékok amiket játtszani akarok addig eszemben sincs rátenni....
8. Hiányoznak a kis touchpadok, ezeket a Deck-en ha normálisan képesek működni akkor órisi plussznak tartom.
9. Nekem pnt tetszik a kezelőszervek feltolása, kifejezetten utálom azokat a kontrollereket ahol a joy-ok lent vannak
10. Anyagminőség? Clevom van ennél lejjebb nincsenRöviden, köszönöm az ajánlatot de hidd el 1 éve gondolkodom ezeken hogy melyiket
vegyem-ne vegyem, és csak a Deck ment át a rostán eddig. Tahát mégegyszer ne vedd támadásnak de köszönettel elutasítanám az ajánlatod
Béke! -
MaxxDamage
félisten
"Specifications" írva van, meg most néztem oldalakat, ahol "tesztelték" (írtak róla) és mindenhol az "Storage: 512GB M.2 PCIe SSD" van írva, bővíthetőség nincs is megemlítve (gondolom egy ilyen terméknél az is bőven jó, de gondolom cserélni lehet, pl. 2TB-ra, mert "M.2" az említve van, így port az van)
Van hozzá Users Manual, abba sincs semmi?
/bocsi, de most nincs időm átnézni...
/
-
motifator
senior tag
Concept D7 ezel pro? Ott két SSD foglalat van. Fincsi gépezet. Nem tudom, hogy folytatták-e az előző generáció kialakítását, mert akkor nem olyan baráti az upgrade, upside down alaplap, a memória és a tárhely bővítéshez is ki kellett szedni az alaplapot.
A tiéd milyen specifikáció? Intel Xeon és Quadro RTX? -
vakablak93
őstag
Nem gondolnám vacaknak, főleg hogy a vidi alapján nem jobb semmivel, valamint sokallom még a felét is. ( Ne sértésnek vedd!)
A vidiben a többi hasonló handheld pcvel van össezhasonlítva fps-ben is, én nem látok számottevő külömbséget egyik javára sem.Valamint a Valve álltal erre rakott kis touchpadek nekem fontosak, reményeim szerint a kontrollerek legnagyobb problémáját azaz a kameraálllás fenntartását megoldják majd nekem, amit az összes többi megoldásról hiányolok.
-
A Wattman elég buta, a core clock mellé a power limit kitolása is szükséges, de emiatt értelemszerűen jobban is fog melegedni a kártya. Én nem javaslom az itteni tuningot, mert nem működik jól, kivéve VRAM sebesség és ventilátor görbe állítás.
VRAM húzással 1-2%-ot lehet nyerni, a betöltés gyorsabb lesz és a min FPS-en is segít.
A teszteléséhez nem kell nagy okosság. Ha a csúszka maxra húzott állapotában kifagy a TimeSpy, Superposition, vagy valami GPU fingató játék bármelyike, akkor nem stabil az az órajel, lejjebb kell venni és újra kezdeni a tesztelést.
Ezt szerintem érdemes meglépni, kicsit pörgősebb lesz tőle a kártya.A GPU mag órajel tuninghoz szofisztikáltabb eszközök kellenek, mert a gyári optimalizálatlan beállítás helyett érdemes egy stabil és UV+OC beállítást keresni. Az 5000 széria esetében az MSI AB és az MPT is használható, ha jól tudom.
Viszont, a GPU core tuningját szerintem felesleges erőltetni. Annyira ki van már centizve manapság egy ilyen chip, hogy szinte semmit nem fogsz nyerni vele, azaz 5-7%-ot talán.Linkelnék neked ide egy saját tesztet, ahol az RX6800-am határait kerestem.
TL;DR a konklúzió az volt, hogy nem éri meg a vesződést. Szerintem. De te tégy úgy, ahogy jónak látod.RM007 #74816
Degradáció: Ha ész nélkül tuningolsz, akkor lesz majd 2-3 év múlva, de talán az igazság másik felét is el kellene mondani, azaz hogyan lehet degradáció nélkül plusz teljesítményt nyerni.
AMD-s tapasztalat híján... Na mindegy, bele se kezdek. -
RM007
addikt
Én eleinte sokáig húzottan használtam a gtx 1070-es kártyámat. Nem lett tőle sokkal gyorsabb. Aztán már nem is tudom később valami miatt visszaálltam alapra és nem húztam többet. Talán inkább az alaplapom nem szerette a húzást, végül be is döglött a vége felé mielőtt eladtam a kártyát. Szerintem ilyenkor + megterhelés nem csak a vga-t éri.
-
RM007
addikt
Csak mondom neked nem ez van, hisz megmutattad és tesztet is hoztál. Neked mxm 60w változat van desktop kialakításban ((kitudja talán más bios is mehetne rá, ha bírná a kártya))....mini desk kivitel féle. Persze meglehet cáfolni és hozhatod a 3DMark teszteket amivel még az én P5200-as kártyámat is lekörözöd, de azt legfeljebb az asztali desktop változattal lehetséges aminek az órajele is jóval magasabb lehet nem beszélve a fogyasztást. Az még tuningolható is nem úgy mint egy quadro.
-
RM007
addikt
Legutóbb linkeltél tesztet amire én is....egy 980m sebességű a kártyád ráadásul csak 4gb vram van rajta, nem? Nálad mxm mobil változat 60W van nem dekstop ki tudja mennyi, és az 1080 sem mindegy hány watt-on muzsikál. Ott ugye 150W ami elég szép mobil vonalon. A kettő nem egy liga, de nálad lefőne a kártya meg kinyírná az elektronikát a fogyasztás igény.
-
FőDudu
veterán
Nem ismerem a Radeon kartyadat. Hivatalosan tudja az adott video lejatszasat?
Lehet olyan kodekkel probalkozol amit nem tamogat hardveres dekodolassal.
Pl AV 1 nem tamogatott - nekekmugyan ez nem mond semmit, nem videozok. -
2018
senior tag
Gamerekkel játszó földi tünemény
Elérhető GPU-nak látszó csalfa vak remény
Kit teremt magának A boldogtalan
, S mint védangyalának, Bókol úntalan.
Síma frametimeokkal mit kecsegtetsz?
Mért nevetsz felém?
Kétes kedvet mért csepegtetsz
Még most is belém?
Csak maradj magadnak!
Biztatóm valál;
Hittem szép szavadnak:
Mégis megcsalál. -
FőDudu
veterán
Ugy gondolod a piros kabel az a laptoprol vezeti ki a powert a bele dugando kartyanak?
Na az erdekes megoldas lenne, az biztos.Egy combosabb GPU tuti el sem indulna benne. Laposok nem tudnak annyit adni amit egy komolyabb GPU ker.
Amugy ugy latom hasonlo cipoben jarsz. Rad ferne egy 90 fokos TB kabel. Vagy TB hosszabbito kablel. Eleg ritka madar. Szolj, ha talaltal.
Epp most szidom a cegnel levo dokkolot. Nem hazudok, ha azt mondom 15cm a kabel ami kilog belole. Nevetseges. Szoval en is legalabb USB-C hosszabbitot keresek. Ez utobbi mar nem annyira ritka mint a TB hosszabbito L alakkkal.
eGPU.io oldalon ezt probaltak paran. Vegyes sikerrel. De legalabb olcso
-
Dhampir
félisten
Érdekességképpen, például a Huawei MateBook 16 kétféle Ryzen processzorral kerül forgalomba; AMD Ryzen 5 5600H és AMD Ryzen 7 5800H.
Ebben a laptopban is csak az integrált grafikus gyorsító áll rendelkezésre; AMD Radeon RX Vega 6 (Ryzen 4000/5000) és AMD Radeon RX Vega 8 (Ryzen 4000).
"Papíron" ezek a processzorok erősebbek az említett Intel Core i7-1165G7 és az Intel Core i7-9750H processzoroknál, azonban az Intel Core i7-1165G7 processzorban az Intel Iris Xe Graphics G7 96EUs valamivel erősebb az előzőekben említett Ryzenek integráltjánál a notebookcheck benchmark listája alapján.
-
FőDudu
veterán
Emlekszem, amikor notit kerestem sokaig listan volt. Ha jol remlik, akkor MX450 kaliberu az Intel XE bennuk - az pedig nem keves. Ezert gondolom, hogy altalanos hasznalatra jo lehet a Razer Book, aztan ha gaming kell, akkor kulso GPU es jonapot. Akkor nem talaltam ilyesmirol tesztet, most itt van.
[link]
[link] -
echterion
nagyúr
Mert nálad ezt a marketingesek jobban tudják. Mint ahogy azt is, hogy milyen vastag gép kell a 300W-os részegységek hűtéséhez. A gyártó (illetve ez esetben a szabványalkotó) ezek alapján dönt legtöbb esetben, ugyanis pénz beszél van, a fogyasztónak csönd a neve, csak fizessen, mint a katonatiszt.
#74299k-adi A Netflix lenyilatkozta, hogy a kiskorúak védelmében csinálták ezt, szándékosan, mint ahogy a meztelen jeleneket is ezért dobták ki a sorozatból.
-
Ha olyan az e-GPU-d, hogy az látja el a OXP-t árammal (mint amilyen az OMEN e-GPU dokkoló volt) akkor nem jó az optikai TB kábel. De ha "csak" adatátvitelre kell, akkor tökéletes!
Viszont! Ez az eszköz nem azért 260 ezer Ft mert 50m hosszú, hanem mert van 2db 125-125 ezres "dugó" a 10 ezer Forintos üvegszál kábel végén ami az elektromos jelből fényt csinál és vissza. Tehát gyanítom, hogy az 1-2 méteres modell sem lesz negyed milliónál olcsóbb.Várok most egy adag TB4-es kábelt emberi áron és akkor nem kell ezen rugózni
-
FőDudu
veterán
Attol fugg, az eszkoz csak TB3 protokollt hasznal vagy van mas is (amit esetleg ez a kabel nem visz at) mint peldaul egy kis USB-c vagy egyeb. Az USB-C port miatt szerintem csak probaval lehetne kideriteni.
Amit elkepzelhetonek tartok: TB dokkolo (hub) a vegere, es arra az eGPU. Ugy valoszinuleg mar menne, hiszen a gep es a dokkolo kozott a sima TB protokoll mar mukodhet. De az plusz koltseg. Ha mekeznek, ilyet vettem volna.
-
A két dugóban van az okosság; átfordítja optikai jellé az elektromos jeleket. Mivel monokristályos optikai kábel fényvesztesége elhanyagolható a sima rézkábelhez képest, meg nem keletkezik interfelerencia (mert a fény nem indukál semmit sem) így ez a nagy előnye ennek a technológiának. Nem a kábel kerül itt sokba, hanem a két dugó a végén. Optikai kábelem nekem is van egy spulnival, az jobbára filléres dolog. A munkaeszközök és a végpontok a húzósak...
-
Az "optikai Thunderbolt" egy sima optikai kábel ami Thunderbolt adatátviteli protokolt használ, azaz a fogadó és küldő áramkörökben és a hozzárendelt szoftverezettségben van a megoldás. Tehát ezt soha nem lehet USB-C-be dugni, legfeljebb fordítóval ami eleve vissza fogja butítani sima "drótos" Thunderbolt-ra az optika előnyét.
-
FőDudu
veterán
En kb a Razerem elott neztem ilyet (tobb mint egy eve), akkor szimplan nem erte volna meg a kulso vga haz plusz hosszabb kabel. Mindegyikhez 60 meg 80 centist adtak volna, nekem meg jobb oldalon lenne a TB port ami szimplan nem jo, mert jobb kezes vagyok es a cuccnak a gep bal oldalan kell lennie. Konyok kabelt se talaltam, (igy tuti utban lenne az egernek is (mert a tb csati az altalaban hosszabb is a sima usb-c kabelvegnel a bele epitett elektronika miatt), vegul hagytam a francba az egeszet. Hosszabbitot se talaltam, a dokkolomon pedig fix a TB kabel hossza es az is vagy 60 centi
2m hossz. a maximum meg aktiv kabel eseten is, az optikai az valami hibrid megoldas lehet mert ezekben van power delivery is. Az meg nem megy at fennyel ;)
Azaz 2m utan hub kell.Szerencsere a Razernek van USB-c a bal oldalan is, TB dokkolo azon is mukodik (max lassabb) es tolt is rajta.
De ettol meg sikerult 1 kabellel mukodesre birni, dokkoloba van dugba minden esxkozom.Szoval van TB itthon es nem is hasznalom, mert uzem szeruen Usb-c portba dugva hasznalom.
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Ha jol emlekszem, akkor nem a kabelen van a veszteseg, hanem a 20-40GBps a szuk leresztmetszet.
Ha a monitor a kulso eszkozbe van dugva (akkor az atvitel kvazi egyiranyu), akkor allitolag kicsit jobb a helyzet.
Ha a belso kijelzore dolgozik (laptop eseten), akkor ketiranyu atvitel kell es az az ujabb GPU-k eseten erosen limital.. Nem is nagyon tudjak a mai cuccok, tan Ryzen gepnel van ilyen limitacio.
No en erre emlekszem.
Ezen nem segit a kabel csereje.Itt nem HDMI kabelrol van szo ahol az adott atviteli modokhoz adott sebesseget tudo kabel meglete szukseges.
A tb3 kabel tudja a tb3 sebesseget, a tb4 meg a tb4 sebesseget.
A szivas a tavolsag, tb kabelbol valoban arany aron van a hosszabb verzio.
Redditrol.
The technical speed of TB3 in general, especially for External GPU, is just 22 Gbps. Not 40 Gbps as advertised. Because essentially it is just 22 Gbps Data Transmission and 18 Gbps DisplayPort.
Source here read under the Bandwidth sharing section https://www.anandtech.com/show/13944/exploring-tb3-egfx-with-powercolor-gaming-station-rx-vega-56-nano/2
Meanwhile TB4 is still 40 Gbps but it gave the ability to Overlap Bandwidth according to the plugged device, in this case eGPU. Please note that the eGPU must be TB4 as well. The TB4 allows 22 Gbps Data Transmission and 18 Gbps DisplayPort with the exception Data Transmission can increase to 32 Gbps when a high bandwidth Device is plugged in. Like TB4 eGPU.
Source here on the first Paragraph. https://www.anandtech.com/show/13944/exploring-tb3-egfx-with-powercolor-gaming-station-rx-vega-56-nano/2 -
Retroboy88
csendes tag
kerdezte a vga-t a 3060hoz képest , mire azt mondtam hogy , minden mai játék gond nélkül elmegy rajta , kb egy szint a 3060al (igen azóta én is megnéztem kb 20% erősebb a 3060.
És még a procira mondtam azt, hogy érdemes utána nézni hogy az rtx 3060 milyen procival van szerelve mert egy alsó kat i3 v i5 elképzelhető, hogy gyengébb egy régebbi i7 6700nél.
De ajánlottam, hogy épp ezért mert én se tudom ezt most 100%-ra, nézzen utána teszteknek.Szóval erre kaptam meg azt, hogy átakartam verni... pedig már nem 1x volt olyan, hogy valaki akart valamit venni, elmondta mire kell és ha nem felelt meg valamiért, inkább azt mondtam, hogy nézzen másikat mert ez nem teljesen lenne jó az igényének... Senkire nem tukmáltam soha semmit : )
Na mindegy ez a topik nem hiszem , hogy erre jött létre , csak gondoltam már felnézek hogy mi folyik itt a hátam mögött
Szép napot mindenkinek -
Silverboy
aktív tag
"Becsület? Manapság? Pont annyit ér mint 2 lyukas rézgaras, bár én még kitartok mellette."
Volt Boss-om mondatát tudom csak idézni. 10/8 embernek többet ér 1 pisztoly orrú Mátyás mint a becsülete és szavahihetősége
#74226matyiöcsi
+1 ez nettó áthbá*zás nem több az én értelmezésembe, ha ennyi a keret vedd az MSI-t, frissebb és van rá valszeg gari. -
MaxxDamage
félisten
M2 slotba M2 ami megy.
Ott NVMe or Sata azt jelenti, hogy kezeli az M.2 Sata és PCIe/NVMe SSD-t is2280 SSD helyre ha nincs csavar (rögzítő) áttételi lehetőség 2242 helyre akkor nem tudom hogyan lehet a 2242 SSD-t betenni/rögzíteni.
Ilyen gondom még nem volt. Biztos van rá megoldás...ha nincs akkor marad a 2280 SSD beszerzése. -
2018
senior tag
Gazdaságtalan ma is a javítása. A g751jy-nek pl hulladék minőségű volt az eeprom chip nekem bios flash közben halt le, teljes alaplapcsere volt a hivatalos szervizében. Aztán gyengélkedő akksi esetén is volt hibajelenség vele. Én őskövület lapost nem vennék már. Bga-s őskövületet semmiképpen. Mert időzített bomba. Bármikor lehalhat, főleg egy gari nélküli 6+ éves notebook. Ha a cpu gpu ram stb cserélhető benne azt úgy okésabbnak gondolom mint egy full bga-s kőkorszaki leletet. Mert benne van a pakliban hogy úgy romlik el hogy javíthatatlan lesz. És akkor hellószia 200k. Senki nem fogja visszaadni a pénzed.
-
FőDudu
veterán
Z80, C64, mechanikus flipper az oldtimer.
Amiket felsoroltal azok csak idejet mult gamer laptopok ;)Ha van adott jatek ami ezeken megy, akkor hajra.
Nekem is van Tactical Ops, Operation flashpoint es egyeb lovoldozos lemezem amik el vannak rakva. Remelem ezek nem olyanok mint az irhato Cd ami egy ido utan okvashatatlan lesz ( elvileg).
Bar en meg egy darabbal sem talalkoztam ami az allastol halt volna meg. Olyan volt ami karcos lett, de cd tokban tarolt lemezt meg nem talaltam ami ne mukodne.
-
A G46-ból, csak GTX660-al szerelt konfig volt. Az meg a mai szemmel nézve már nagyon vérszegény.
Mi lesz a OneXPlayer sorsa? Csak azért kérdem, mert én a nyűgjei ellenére is megtartanám és vennék mellé valami batár gamer notebook-ot, ha már nyom a pizsamagomb.
Bár a Te esetedben ezt a felállást tartanám ideálisnak otthon:
Ha meg úton vagy akkor meg: -
Köszönöm a dicsérő szavakat. Anno ennek a gépnek a dizájnolásában benne voltam rendesen. Ha ilyen oldscool cuccra vágysz, akkor egy G46-ot szerezz;
Nagyon kompakt kis gamer, sajnos csak a processzora cserélhető, viszont fogad két SATA eszközt is. Ami a lényeg, hogy ebbe bele megy a Dell 14"-os FHD IPS kijelzője.
-
baro32
aktív tag
Nekem egy ASUS ROG 750JZ (2014.04.04) volt arról váltottam már kicsivel több mint 3éve eladásra szántam de végül is nem lett meghirdetve inkább oda adtam öcsémnek.
Amit a mai napig használ és nincs vele semmi gond.
Nem akartam bagóért megválni tőle nekem sokkal többet jelentett ez volt életem első gamer gépemég akkor 439.990ft-ért vásároltam.
-
fordjee
aktív tag
Usb 2.0 vajon elírás? Ha nem akkor miért? Flow nagyon dögös gép volt, de tablet módban nem volt olyan kellemes hogy meleg volt a ház, kiváncsi vagyok, ennél mennyire lesz meleg. Azért szívesen magamhoz vennék egy ilyet, de az a 2.0 érthetetlen.
Mondjuk sok minden nem passzol a képen, ahol a csatlakozók vannak feltüntetve, power gomb, stb, erre azért figyelhettek volna egy ilyen pici cégnél😀 -
RM007
addikt
Lehet túlárazott, de mekkora egy idióta az AMD hogy nem bocsát eladásra nyíltan ezekből. Vagy akkor még jobban kiderülne mennyire túlárazott? [link] Lehet.
Komolyan én azt hittem, főleg olvasva másokat hogy ez már egy elfeledett technológia az AMD részéről, és lám nem.
Egy tesztet azért megnéznék mit tud egy ilyen kártya akkor is ha fentebb látni félig a paraméter. A 4GB vram az mondjuk engem már nem csábít, amúgy meg hogy a fene mikor 8db chip van ráforrasztva. Elvileg a jövőben kívülről fogok tudni ilyen kártyákat is használni bármilyen méretezéssel.u: Ja látom MacBook....értem.
-
FőDudu
veterán
Nem vagyok konzol orult, de logikusan atgondolva egy konzol egyszerubb megoldas.
TV akad, vesz egy konzolt, aztan ott van az a teljesitmeny amit PC-n mar millios magassagu beruhazassal kap meg.Gyereknek, csaladnak egyszerubb.
A PC-s jatek az megmarad a hozzaertoknek.Persze itt sem art egy jo TV - most epp en is valami ilyesmit keresek. De se LG C1, se Samu QN90A, se Hisense U6G nincs a kornyeken. Meg ragodok kicsit mit is vegyek.
Kozben rajtam maradt egy csomo Forint - elmentem bankba atvaltani, szep koteg huszezrest, megmaradt a magyarorszagi utunkrol. Erre azt mondja a penztaros, a 2017-nel oregebbeket nem valthatja at. Na ilyet se hallottam meg. Szoval fele meg is maradt... Egy jo Tv pont kijonne belole...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest