Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
echterion #97732 üzenetére
Csak hidegben. Tudom hogy ezt gáz mondani, de így van.
Az a baj hogy főleg a PCH dióda hőfoka sinyli meg nagyon látványosan. A proci az okés lenne a maga 40C átlaggal ha nem dolgozik, de a PCH dióda az nagyon melegszik. Gondolom a vastag heatsink miatt alulra nagyon nyomja a meleget. Ha levegőt fújatok a laptop aljára főleg hogy nincs rajta hátlap és így a hűtőt éri a hő leszedálló úgy ok, de hátlappal ebben a melegben főleg klíma nélkül öngyilkosság. Szóval ezt a hűtőt csak hidegben szabad használni segédeszköz nélkül, vagy úgy ahogy kitalálták vízhűtéssel.
Ez van. Nekem most erre nincs dohány, meg lehet nem is akarom. El fogom dönteni hogyan tovább. Eredetileg talán meglepő amit mondok annyi kiegészítőt az asztalomra nem szeretnék mint ami egy vízhűtéssel járna. Az már nem lenne annyira mozgatható, mobilis. Kapkodásból vettem a mostanim, beijedtem hogy nem lesz árú késöbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Asztalos klub
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest