Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi00
tag
Szerintem maradok a Chillstreamnél, mert a gép ha jól tudom úgy ismeri fel mint egy Xbox 360-as kart, és Xbox 360-as kar sehol sincs raktáron még a beszállítónál sem ahol néztem. Na mindegy.....
-
mtibi00
tag
Köszi a sok segítséget

-
mtibi00
tag
Esetleg a Chillstreamhez mit szóltok? Nekem az is tetszik, mert Xbox-os kialakítása van, bár nem vezeték nélküli és nincs rajta rezgés(de ez engem nem érdekel).
Szerintetek jó vétel? -
mtibi00
tag
Hellosztok!
Azért hoztam létre ezt az új fórumtémát, mert láttam hogy a régiekhez már rég nem írt senki. Egyébként is lenne egy nagyon fontos kérdésem!
Van nekem egy Xbox1-es vezeték nélküli karom, és ezt egy vevővel (wirelles) számítógépre rá lehetne operálni? Működnének vele a játékok?
Köszönöm a választ.Várok véleményeket még PES 2009 és FIFA 09-el kapcsolatban hogy pl Logitech gamepaddal lehet-e cselezni jól ezekben a játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest